Povedený Honor 9 Lite obdrží funkci odemknutí rozpoznáním tváře

5
Povedený Honor 9 Lite obdrží funkci odemknutí rozpoznáním tváře
  • V rámci nejnovější aktualizace se Honor 9 Lite naučí odemčení rozpoznáním vaší tváře
  • Samotná aktualizace se bude šířit postupně v následujících týdnech

Před zhruba dvěma týdny jsme na českém trhu přivítali nový Honor 9 Lite, který se okamžitě stal zajímavou volbou střední třídy. Za necelých 6 tisíc korun totiž nabízí nejen svěží moderní vzhled, ale také špičkovou výbavu, kde například nechybí čtyři fotoaparáty nebo nejnovější Android 8.0. Ostatně chválu jsme na něj pěli i v naší recenzi. Aktuálně se výrobce rozhodl na svůj nový přírůstek vyslat formou OTA softwarovou aktualizaci, která přinese možnost odemčení telefonu rozpoznáním vaší tváře. Tu již nabízí například výše postavený Honor 7X. Šíření aktualizace probíhá postupně a dle Honoru by mělo být dokonce v průběhu března.

Honor 9 Lite 64 GB

Rozměry151 × 71,9 × 7,6 mm, 149 g
DisplejTFT IPS, 5,65" (2 160 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorKirin 659, 4×2,36 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 000 mAh, doba nabíjení: 2:28 hodin

Zdroj: androidauthority.com

Diskuze ke článku
Kostak
Takové pseudo-rozpoznání je k ničemu.. Stejně to půjde zase oklamat fotkou. Ať se to líbí nebo ne, jabko je s FaceID na špici a to je fakt..
Jaranan
Mno režim rozpoznání obličeje mělo Sony™ už dávno před těmito "novinkami"... Pak tomu dají marketingový jakoby snímače na 3D podchycení a uala, dáme tomu název face ID... Je mi k blití z takových novinek... Ani se to nesnaží nazvat inovací, či česky vylepšení, ale vlastní nápad... Apple jsem měl rád za Steva Jobse, ten to nezkrývaně nazýval vylepšením, protože to byl pilíř společnosti... Už jen ten kapacitní displej.
Ano dotykový displej existuje, ale my ho umíme daleko lépe... Pochybuji, že kdyby Jobs žil, že by nějakýmu face ID požehnal... Co nebylo podle něj dokonalé, na svůj výrobek nedal... Ať je face ID jakkoliv zajímavý, ve tmě jste v prdeli...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze