Podívejte se na chystaný Samsung Galaxy Tab A2 S s 8palcovým displejem

2
Podívejte se na chystaný Samsung Galaxy Tab A2 S s 8palcovým displejem
  • Jihokorejský výrobce připravuje základní tablet s osmipalcovým displejem
  • Měl by nabízet procesor Snapdragon 425, 16GB paměť a USB-C

Už je to nějaký pátek, co Samsung představil svůj poslední tablet. Na obzoru je aktuálně Galaxy Tab A2 S, který se zařadí spíše do nižší střední třídy. Jeho osmipalcový displej bude mít základní rozlišení 1 280 × 800 pixelů a pod kapotou jej bude pohánět procesor Snapdragon 425 společně s 2GB operační pamětí. Pro vaše data bude připravena 16GB úložiště a podpora paměťových karet. Prostředí by mělo fungovat pod Androidem 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy Tab A2 S

Další známé informace zmiňují 8megapixelový fotoaparát na zadní straně či čelní 5megapixelovou kamerku. Poměrně slušná by mohla být výdrž díky baterii s kapacitou 5 000 mAh. I na levném tabletu by se navíc měl objevit konektor USB-C. Model Galaxy Tab A2 S má existovat v černém a zlatém provedení, přičemž cena za základní Wi-Fi verzi se bude pohybovat kolem 200 eur (zhruba 5,5 tisíce korun). Za variantu s podporou sítí LTE si připlatíte 100 eur, přičemž výsledná cena 300 eur odpovídá 8 tisícům korun.

Zdroj: phonearena.com, winfuture.de

Diskuze ke článku
Lubík
Cena přes 5 litrů za sračkový tablet pro děti? To spadli z višně. Za to koupím dva stějný a ůepší. Stejně to děckám vydrží max. rok.
mrtva_zizala
za ty love minimalne SD435 nebo spise SD650 a 3GB RAM, vnitrni pamet aspon 32GB. Jinak neprodejny...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze