OnePlus One pod drobnohledem: podívejte se, jak vypadá zevnitř

23

OnePlus One, zabiják konkurence, se rozhodl zaujmout zákazníky výbornými parametry a velmi lákavou cenou. Tato cenovka ale může mít za následek určité kompromisy, a jedním z nich by mohlo být zpracování samotné konstrukce a vnitřku telefonu. A proto není nic jednoduššího, než telefon rozebrat a přesvědčit se.

A právě takové rozebrání si vzal na starost tím proslavený server iFixit, který zařízení doslova vykuchal a kromě kvality zpracování také zhodnotil jednoduchost opravy telefonu.

Co se týče vnitřku jako takového, tak je zpracování na poměrně slušné úrovni. Montáž sice nedosahuje takových kvalit jako u kousků od Samsungu, HTC nebo LG, i tak je ale zpracování kvalitní a nemůžeme říci, že by OnePlus v tomto ohledu nějak šetřilo.

OnePlus One: postupné rozebírání

Ohledně opravy iFixit ohodnotil tento model známkou 5/10, přičemž 10 znamená nejsnadněji opravitelný telefon. Dovnitř se, i pomocí standardního nářadíčka, dostanete poměrně snadno. Ovšem trochu zapeklitá výměna baterie či displeje poněkud sráží známku opravitelnosti. Pokud by vás zajímaly kompletní informace z „pod pokličky“ telefonu, navštivte stránky iFixit OnePlus One teardown.

Zdroje: phandroid.com, ifixit.com

Diskuze ke článku
tom
Za tech 10 tisic je to oficialni distribuce, nebo si na ni budeme muset jeste pockat?
SAP!K
Kde v Německu??? Víš o něčem konkrétním? Dej info.
Pít
Klasika jako jinde, bezcenný plast do něj nasázené běžné komponenty, to celé umocněné opensource systémem a lidi se můžou zbláznit. Hold někomu stačí málo.
SAP!K
Já bydlím 5 km od Německa a pracuji tam 10 let takže koupit ho tam je pro mne sranda jen nevím za boha kde.Objednat to u německého eshopu není problém jen vědět kde.....to je ta otázka.Zjisti to a dej mi vědět.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze