OnePlus 2 Mini v benchmarku: 4,6" Full HD displej a Snapdragon 810

21

Už jsme si tak nějak zvykli, že přijatelně velký telefon s dobrou výbavou je skoro jako mýtický jednorožec. Posledním přežívajícím druhem jsou kompakty od Sony, ale zdá, že se jim chystá konkurence. Podaří se v OnePlus vyrobit „zabijáka kompaktních rozměrů“? Informace jsou ještě příliš kusé, ale rozhodně zajímavé.

Jak tomu obvykle bývá, zdrojem úniků jsou nejrůznější benchmarky a ani tento případ není výjimkou. Můžeme tak snadno zjistit, že ono zařízení má displej s přijatelnou úhlopříčkou 4,6 palců, na který se vměstnalo rozlišení 1 920 × 1 080 bodů, což by dávalo velmi zajímavou jemnost 479 ppi.

OnePlus 2 Mini bench

Ani další parametry nás nenechávají na pochybách, že se nebude jednat o „očesanou“ verzi větších modelů. Snapdragon 810 doprovází 4 GB RAM a 64 GB vnitřní paměti. Fotoaparáty mají rozlišení 12 a 5 megapixelů, ten zadní je schopen natáčet 4K video.

Všechno to zní až příliš dobře, ale prozatím nic nevíme o kapacitě baterie anebo dalších parametrech. Rozhodně se ale máme na co těšit.

Zdroje: gfxbench.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Dotaz pro redakci - budete testovat OnePlus X? Docela jsem zvědavý na recenzi, zda-li se vyplatí do něj jít. Děkuji za odpověď.
David Novotný
David Novotný
Zajímavé... v čem je háček? Baterka, rozměry, systém pozvánek...?
Jarovic
wau,konkurencia pre z3c,z5c a pokial tomu este daju aj dual sim s LTE a velkost do 130 mm,bude to moj dalsi mobil,uz si idem nan odkladat dukaty...
prcek
zoufalej

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze