Oficiálně: Sony Xperia M získává Android 4.3 Jelly Bean

49

Dlouhé spekulace se staly skutečností. Japonské Sony dnes oficiálně uvolnilo aktualizaci na Android 4.3 Jelly Bean pro telefon nižší střední třídy Xperia M. Kompaktní model tak povýší z doposud původní verze 4.1 Jelly Bean.

Sony Xperia M se začal prodávat v srpnu 2013 s Androidem 4.1 Jelly Bean. Jedná se o kompaktní telefon se čtyřpalcovým displejem. Potěší vcelku výkonný hardware v čele s dvoujádrovým procesorem či 1 GB RAM. Vhod přijde 5megapixelový fotoaparát s hardwarovou spouští.

Sony Xperia M

Až doposud se však Xperia M musela spokojit s již poměrně zastaralým Androidem 4.1 Jelly Bean. Podivné bylo už i to, že dvojnice Xperia M Dual nabízela novější verzi 4.2 Jelly Bean. Počínaje dnešním dnem však Sony vypouští aktualizaci na Android 4.3 Jelly Bean v Evropě a Asii. Aktualizaci zjistíte snadno přes Nastavení, Informace o telefonu a následně aktualizace.

Sony Xperia M

Po instalaci získáte nejen novější Android, ale také graficky přepracované aplikace Walkman, Album a Filmy. Vylepšení se dočkal i speciální STAMINA mód pro delší výdrž baterie. U fotoaparátu přibývá například sekvenční snímání. Nový software by měl být také svižnější a stabilnější.

Zdroje: xperiablog.net, sonymobile.com

Diskuze ke článku
kuba
Dal jsem nastavení/info. o tel./aktualizace, ale píše mi to ze mám nejnovější software. Přitom tam mám 4.1
Nevíte někdo co s tím?
suplik
Nechci se chvalit ,ale ja na nej uz jedu asi hodinu, zatim vyborne odladen
djdawe04
Já nechci nějak otravovat, ale Xperia L by taky mohla přejít o stupeň výše
podán
Upřímně Neřek bych ze to je oblíbenější :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze