O2 opět ve velkém rozdává SIM karty!

Již po několikáté se náš nejstarší mobilní operátor uchýlil k rozdávání. K velké radosti, tak každý může opět získat dvě SIM karty a to zcela zdarma.


Ukázka balíčku se SIM kartami

Poprvé jsme se touto nabídkou setkali počátkem září 2007. Operátorova akce tehdy vzbudila velké ohlasy a O2 se ji rozhodlo zopakovat ještě v prosinci téhož roku. Není pochyb o tom, že je to obrovský magnet na nové zákazníky. Objednávka je navíc naprosto jednoduchá a zvládne ji během několika minut opravdu každý. Operátor po vás bude samozřejmě chtít kontaktní údaje a budete muset odsouhlasit se zařazením vašich údajů do marketingové databáze.

Nemusíte se však ničeho bát. Sami jsme akci pokaždé odzkoušeli a vše proběhlo v pořádku a ve stanovené lhůtě. Do 14 dnů nám tak byl na poštu doručen balíček obsahující dvě nové O2 SIM karty. Pro někoho by mohlo být výhodou, že obě SIMky mají téměř totožná čísla. Liší se pouze poslední číslovkou. Obě karty neobsahují žádný kredit. V balení ale naleznete tzv. registrační karty. Pokud je vyplníte a zadarmo odešlete operátorovi, bude vám do jednoho měsíce přičten kredit 50Kč.

Vyplňte objednávkový formulář - naleznete jej zde

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze