O2 nadílka pro zákazníky předplacených služeb

Společnost Telefónica O2 Czech Republic připravila na letošní Vánoce pro zákazníky předplacených služeb hned několik dárků. Již od 4. října 2007 jim naděluje bonus 100 % kreditu navíc a nyní přichází s další nabídkou. Čtěte dál.

Tisková zpráva 9. října 2007

Společnost Telefónica O2 Czech Republic připravila na letošní Vánoce pro zákazníky předplacených služeb hned několik dárků. Již od 4. října 2007 jim naděluje bonus 100 % kreditu navíc a nyní přichází s další nabídkou. Zákazníci mají od 15. října 2007 možnost získat volání a posílání zpráv na vybrané mobilní číslo O2 až na 4 měsíce zdarma.

O2 nadílka pro zákazníky předplacených služeb

Bonus 100 % kreditu navíc

Každý, kdo si v době od 4. října 2007 do 31. prosince 2007 zakoupí O2kartu z vánoční edice s tarifem O2 TXT, dostává speciální bonus v podobě 100 % kreditu navíc k prvnímu dobití. Pro získání bonusu stačí jednorázově dobít v hodnotě minimálně 300 Kč.

Volání a posílání zpráv na vybrané číslo zdarma

Každý zákazník, který si od 15. října do 31. prosince 2007 zakoupí novou předplacenou vánoční O2 kartu s tarify O2 Mix nebo O2 Fajn, získá možnost zvolit si jedno mobilní číslo v síti O2, na které chce volat a posílat zprávy zcela zdarma. Pro aktivaci nabídky stačí najednou dobít 300 Kč a odeslat SMS ve tvaru NEJ a vybrané mobilní číslo O2 na 999111 nebo využít k aktivaci další prodejní kanály včetně značkových O2 prodejen.Pro využití nabídky v dalším období stačí kdykoli během 4 týdnů, po které zákazník službu využívá, znovu dobít alespoň 300 Kč, a tím získat službu na další 4 týdny. Tuto vánoční nabídku může zákazník využívat až po dobu 4 měsíců (4 x 4 týdny).

Vybrané telefonní číslo může zákazník jednou za 30 dní změnit odesláním SMS ve tvaru NEJ a nové vybrané číslo na číslo 999111. Změna je zpoplatněna částkou 50 Kč včetně DPH.

"Pro uživatele předplacených karet je důležité mít svůj telefon stále "v pohybu" a být se všemi v kontaktu. A s kým jiným, než s kamarádem nebo kamarádkou probrat složité vánoční nákupy! Jenže na to je potřeba spousta kreditu. A přesně tady se hodí náš vánoční dárek v podobě bezplatného volání a posílání zpráv," říká Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro residenční zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "A pokud je jeden kamarád málo, stačí vybrat si bonus 100 % kreditu navíc a můžete si užít dvojnásobnou legraci s celou partou."

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze