O2 do konce léta všem nabídne bezplatné sledování kanálů HBO i O2 TV Sport

8
O2 do konce léta všem nabídne bezplatné sledování kanálů HBO i O2 TV Sport
Fotografie: o2.cz
  • O2 letos v létě na dva měsíce zpřístupní bezplatně nový tarif, který umožní všem sledovat oblíbený sport, filmy i seriály
  • Zahrnuje stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a zároveň také exkluzivní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis doplněné o ČT sport

Všem zájemcům nabízíme až na dva měsíce zdarma ochutnávku těch nejlepších filmů, aktuálních seriálových hitů, jako jsou Sedmilhářky nebo Příběh služebnice, i exkluzivního sportu včetně nejvyšší české fotbalové FORTUNA:LIGY, UEFA Ligy mistrů, tenisového okruhu WTA, galavečerů MMA nebo hokejové extraligy,“ popisuje ředitelka O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková na o2.cz.


Jednoduchá aktivace

Službu O2 TV HBO a Sport Pack si může pořídit kdokoli. „Vše se provádí kompletně online na webu o2.cz, není tedy nutné nikam chodit ani volat,“ dodává Dana Tomášková. Zákazníci získají jeden přístup, který mohou využít ke sledování oblíbených pořadů na libovolném zařízení – tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Nabídku si může aktivovat kdokoli bez ohledu na to, od jakého poskytovatele využívá internet.

K aktivaci služby O2 TV HBO a Sport Pack je přitom nutná funkční platební karta, ze které operátor strhne částku 1 Kč, kterou následně na danou kartu zpět vrátí. Tento proces slouží jen k ověření funkčnosti karty.

O2 TV se všemi funkcemi

Diváci, kteří využijí nabídku O2 TV HBO a Sport Pack, mohou vyzkoušet všechny oblíbené funkce O2 TV. Chybět nebude výběr ze souběžně hraných zápasů, zpětné zhlédnutí až 7 dní nebo možnost cokoli si zastavit, přetočit a nahrát. Televizi je navíc možné sledovat i ve všech zemích Evropské unie.

O2 TV

Až 2 měsíce zdarma

Službu O2 TV HBO a Sport Pack lze zdarma aktivovat od 25. července do 22. září 2019 a automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. Před skončením bezplatného období obdrží všichni zákazníci e-mail, ve kterém je bude operátor informovat o tom, že se blíží přechod na placenou verzi služby. Budou-li mít o službu i nadále zájem, bude k dispozici bez závazku za 299 Kč měsíčně s možností ji kdykoli zrušit.

Stáhnout O2 TV

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pesedm
O2 :))
A můžeme hádat proč :)
,,Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programů Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD a Film+ v měsíci červenci.,,
Veronika
To je sice hezký, ale lepší by bylo, kdyby buď snížili ceny tarifů nebo zvýšili objem dat.
Martin
Na webu O2 jsem žádnou takovou akci nenašel, kde je problém?
Dalimil
Kdyby raději zkvalitnili služby... Lepší servery atd... Pořád nefunguje, seká se. Nic horšího jsem nezažil- za ty prachy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze