Nyní si můžete koupit OnePlus One každé úterý bez pozvánky

7

Smartphone OnePlus One vzal trh útokem. Nabízel skvělý poměr cena/výkon, velký displej a CyanogenMod pro volnost úpravy systému. To všechno mělo ale vadu na kráse, kterou byla dostupnost.

OnePlus One
Každé úterý si budete moci pořídit OnePlus One bez pozvánky

Až se chce říct „konečně!“ OnePlus se totiž rozhodlo od 10. února prodávat model OnePlus One každé úterý bez nutnosti mít pozvánku ke koupi. V oficiální zprávě stojí: „Myslíme si, že výborné věci by se měly sdílet. Proto bylo naším cílem již od začátku dostat naše produkty do rukou co nejvíce lidí.“ K dispozici bude jak 16GB hedvábně bílý, tak i 64GB pískovcově černý model. OnePlus již plánuje nástupce tohoto povedeného kousku, který se nám při testování velmi zalíbil.

Zdroje: oneplus.net, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pepan
Na začátku ty pozvánky fungovaly, ale teď je to jen pro smích ...
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Podľa mňa už sú trápny...
hawlas
Aspon ten mobil nema kazdej jak samshit :) kdo ho chtel, tak uz ho davno ma i pres pozvankovy system :) jako ja. Stale nema v pomeru cena vykon konkurenci ;) PS: haters gonna hate
Kalisto
no jo, ale ví někdo jak na to ? když se při zadávání adresy objeví následně pod tém text sorry, vaše země není .....blabla - ale mezi těmi vlajkami prostě není. co s tím ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze