Nová verze Kuki pro Android a iOS modernizuje vzhled a přináší novinky

5
Nová verze Kuki pro Android a iOS modernizuje vzhled a přináší novinky
Fotografie: Kuki
  • Aplikace pro sledování televize přes Android a iOS se dočkala výrazného redesignu a také nových funkcí
  • Mezi ty hlavní patří prodloužení doby zpětného zhlédnutí z 24 na 168 hodin
  • Těšit se lze ale i na snadnější vyhledávání, lepší orientaci a obrázkovou programovou nabídku

Aktualizace výrazně měnící vzhled a přinášející nové funkce přišla nejprve zpočátku měsíce na Android (verze 5.1 a vyšší) a před pár dny i na iOS (verze 11 a vyšší).


Jak může každý, kdo aplikaci používá, vidět, hlavní změnou je přepracované prostředí, které nyní poskytuje stejnou grafiku jako nová verze Kuki ve vaší televizi. Nese se ve vesmírném stylu, což společnost vysvětluje trochu klišovitě: „Vesmír pro nás představuje nekonečné možnosti, které nikde nekončí. Vnímáme ho jako inspiraci, kterou náš tým posouvá stále dopředu, až za hranice možností.


Vedle toho vývojář zmiňuje také to, že nová verze aplikace přináší snadnější vyhledávání, lepší orientaci a obrázkovou programovou nabídku. Výhodou zůstává, že televizi můžete sledovat kdekoli nejen v ČR a na Slovensku, ale i v rámci Evropské unie.

Stáhnout Kuki

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
HeXXX
Hloupé je ovšem to, že aplikace nepodporuje zrcadlení :(
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Na kuki je hlavne otravne, jak silene pomala je, ze nefunguje poradne posun casu ..... a to nemluvim o aplikacich, ale primo o settopboxu od netoxu ....
Petr
Zkouším tudle novou verzi v mobilu i tabletu. Za mě je nejhorší to jejich nahrazení časové osy těma náhledama pořádů. Nadřazené programům jsou odkazy Trháky, Seriály, Kino apod., bohužel to nejde ani skrýt nebo přesunout na konec seznamu kanálů. Rolování mezi kanály je líné (než načte náhledy obrázků). Na mobilu se ani nepřeklopí obrazovka s náhledy programů, takže jde vidět u každé stanice jen dva programy :-(
Pavel
Jednim slovem - TRAGEDIE. Ani nejde rict co konkretne je tam spatne, proste uplne cely “novy” koncept je mimo. Prijde mi, ze se konkurenci podaril husarsky kousek, nasadit sveho cloveka, aby to tam dojebal. Nemuze byt nahoda, aby bylo spatne vsechno: nestabilni, chaoticke, nemoznost cokoliv nastavit, neprehledne a neintujitivni, GUI se seka atd. Je to opravdu velmi spatne, prijde mi to jak prace jednoho cloveka, ktery nevi nic o UX a jen neco programuje, protoze ho to bavi (nohuzel to ale moc nerozumi). Jeden velky barevny bordel - televize fakt ani nahodou. Jsou ale jednicky to je fakt, nikdo takoveto GUI fakt neposkytuje, vi proc. Lidi chteji jednoduchou telku se seznamem kanalu a ne stranku nahodnych obrazku (porad nekoresponduje s obrazkem, jsou tam nejake free obrazky a text poradu se tam nevejde), kdy nejde od sebe rozlisit jednotlive porady.

Vlastne na jednu dobou vec jsem prisel, vyhoda je, ze jsem zacal vic cist, protoze v teto televizi nejde nic najit a kdyz uz neco najdete, tak to do nekolika minut spadne.

Vratte to zpatky, poradne dodelejte ovladani a prgalistu vratte konkurenci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze