Nová Motorola CHARM: obdélníček s Androidem a QWERTY

Motorola připravila nový Android komunikátor, který bude exkluzivně vyrobený pro nadnárodního operátora T-mobile. Vyznačovat se bude QWERTY klávesnicí, širokou podporou sociálních sítí či Androidem verze 2.1. Implementována je uživatelská platforma MotoBlur.

Novinka již v základu nabídne operační systém Android verze 2.1 (Eclair), který bude doplněný o uživatelskou nástavbu výrobce MotoBlur, která se vyznačuje svou podporou pro sociální sítě a komunitní servery. Pro psaní využijeme hardwarovou QWERTY klávesnici.


Motorola CHARM - oficiální fotografie

Přední stranu zaujímá 2,8" dotykový displej s podprůměrným rozlišením QVGA (240 x 320 bodů). Zadní straně náleží 3 megapixelový fotoaparát, bohužel bez autofocusu. Konektivitu zajišťuje bezdrátová síť Wi-fi, a to spolu s podporou sítě 3G.

Novinka nabídne externí paměť, která tkví v přítomnosti slotu na paměťové karty typu MicroSHDC. Pro nabíjení a současně i datovou komunikace s PC poslouží MicroUSB konektor. Jako sekundární prvek pro komunikaci s PC a ostatními zařízeními můžeme využít Bluetooth.

Novinka se již tento měsíc dostane do prodejní sítě operátora T-Mobile, za dosud nezveřejněnou cenu. Zatím není jisté, zda CHARM nabídne také český růžový operátor, nebo bude výsadou zahraničních poboček.

Zdroj: motorola.com
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze