Nokia uvádí hloupý model C3-01 Gold edition s 1GHz procesorem

Nokia představuje luxusní edici hloupého modelu C3-01 T. Přibylo osmnácti karátové zlato a nový 1 GHz procesor. Příjemná změna, co říkáte?

Nokia C3-01 T a T - oficiální fotografie původního "obyčejného" modelu
Tip: přečtěte si také recenzi - Recenze Nokia C3-01: zrodila se krasavice

Nokia už delší čas na našem i světovém trhu prodává model C3-01 Touch and Type. Jedná se o celkem běžný S40 feature phone s výbavou, ze které pravděpodobně nejvíc vyčnívá koncept ovládání jak za pomoci klasické alfanumerické klávesnice, tak i za pomoci dotykového displeje (odtud přízvisko Touch and Type). Více se o ní dočtete v naší podrobné recenzi. Před několika dny ale Nokia představila speciální edici tohoto přístroje, kterou si dnes krátce představíme.

Zlatá edice Nokie C3-01 T a T na tiskových snímcích

Nokia model mírně poupravila ze dvou hledisek. Tím prvním je vzhled, tedy pozlacení celého telefonu 18-ti karátovým zlatem. Druhým hlediskem je vylepšení z hlediska hardwarového výkonu, a to ne malé. Nokia modelu přidává nový procesor s jedním výpočetním jádrem, a taktem rovných 1000 MHz. Dále jsou již přítomny standradní funkce, tedy 3G HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth, 2,4 palcový QVGA dotykový displej, 5 megapixelový fotoaparát s LED bleskem či v neposlední řadě třeba podpora karet microSDHC. Nokia C3-01 Gold Edition je určena zejména pro země východní Evropy a Středního východu. Prodávat se bude za předběžnou cenu 220 € bez daní a dotací.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze