Nokia Lumia 850, bude takový další finský Windows? (koncept)

Koncepty se to poslední dobou jen hemží. Měli jsme možnost vidět zajímavé nápady pro výrobce Sony Ericsson a k prototypové horečce se nyní přidává i Nokia, respektive jeden z uživatelů přezdívaný Shaik Imaduddin, který nám představuje možný design nástupce současného modelu Nokia Lumia 800.

Ta se v současné době prodává velmi dobře a rozhodně patří mezi ty lépe vypadající přístroje. Zcela zjevnou otázkou tedy je, o kolik hezčí může být nástupce? Oficiálně nám finský výrobce ještě nic nepředstavil a nejspíše to bude ještě nějakou dobu trvat. Nic nám ale nebrání si zafantazírovat a vymyslet si nějaký vlastní koncept.

TIP! Přečtěte si více o modelu Nokia Lumia 800.

Vlevo koncept nového modelu, vpravo současná Nokia Lumia 800.

To také Shaik i udělal. Kromě dvou další konceptů výrobce Nokia, jež ale nemají ten potřebný říz a vypadají lehce nedodělaně, se nám představuje možný nástupce Lumie s označením Lumia 850. Barevné sladění současného modelu zůstává, je ale vidět silná inspirace více klasickými smartphony (iPhone, Samsung Omnia), a rozhodně ne z té lepší stránky. Osobně preferujeme vzhled modelu Lumia 800, který se náramně povedl a rádi bychom viděli posun dál v podobném odvětví designu. Zakulacených telefonů už tu máme více než dost a opravdu by se šikl závan futurismu. Co si o tom myslíte vy?

Zdroje: concept-phones.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze