Nokia E75 se začíná prodávat: živé fotografie

4

V tomto týdnu se začíná na českém trhu oficiálně prodávat Nokia E75 - business přístroj z řady E-series, nabízející QWERTY klávesnici a pokročilé organizační funkce. Podívejte se na živé fotografie z tiskové konference.

Nokia E75 byla představena v únoru a právě v těchto dnech vstoupila oficiálně na pulty kamenných i internetových obchodů v České republice. Cena telefonu se na internetu pohybuje kolem 12 tisíc Kč.


Nokia E75 - oficiální fotografie

Manažerský telefon výsuvné konstrukce je v současné době podle číselného označení druhý nejvyšší zástupce řady Eseries. Nabídne plnohodnotnou QWERTY klávesnici, nový emailový klient (více informací zde), prohlížeč PDF i Office dokumentů, HSDPA, Wi-Fi a veškeré další datové a organizační funkce. Nechybí ani kvalitní multimediální výbava, ve které nechybí hudební a video přehrávač, FM rádio, fotoaparát, A-GPS navigace a mnoho dalšího. Fotoaparát disponuje rozlišením 3,2 Mpx, autofocusem a přisvětlovací LED diodou. Umí nahrávat videa ve VGA rozlišení (640 x 480 px, 30 snímků/s).

TIP: přečtěte si preview Nokie E75

Nyní vám přinášíme živé fotografie z tiskové konference, která se konala minulý týden. Prohlédněte si Nokii E75 ze všech úhlů.

Fotografie z tiskové konference

Diskuze ke článku
Majklík
Nevypadá špatně, ale asi si počkám na E55 i když bude muset být zřejmě dovezena. K mým potřebám (dovolat se GSM a i VoIP, kalendář, todo, sem tam email) asi vhodnější. Je menší/lehčí, levnější, větší výdrž na baterkách i trochu lepší datové přenosy (i když to zrovna v ČR není moc aktuální). Zajimavé je, že u E55 uvádějí, že je v ceně i doživotní licence na Nokia messaging. Jak je to s E75, tak jsem nic takového nepostřehl?
I když dle prozatimního testování asi zůstávám u ProfiMailu (alespoň při porovnání s verzí NokiaMessaging fungující na E60).
emakar
je to super mobil ale vic fandim ashe 302 ta je nej
Zoro
náhodou tenhle mobil je super.je problem ze ja ho ho nemam!!!!!!!!!!!!!! CHÁPEŠ?????????????????
emakar
CHáputo velmi dobre ale ja fandim ashe 302 prptoze je fakt super

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze