Nokia E51 za necelých 300 dolarů již na buy.com

5

Na stránkách zahraničního prodejce elektroniky www.buy.com si již můžete objednat novou manažerskou Nokii E51. Cena se přitom pohybuje těsně pod hranicí 300 dolarů, v přepočtu tedy odpovídá částce okolo 6 tisíc Kč.

Na stránkách zahraničního prodejce elektroniky http://www.buy.com si již můžete objednat novou manažerskou Nokii E51. Cena se přitom pohybuje těsně pod hranicí 300 dolarů, v přepočtu tedy odpovídá částce okolo 6 tisíc Kč. A to už za zvážení stojí. Nemyslíte?

TIP: Preview Nokie E51 si můžete přečíst zde.

zdroj: buy.com

Diskuze ke článku
Nikol
hej pěknej mobil fakt dost namrdaně pěknej... :-)
Lofass
Vyjadrujes se jako blbec, ale mas pravdu...
pietrusJ
je super měním ho za svou starou E50 :-))JE SUPER A JE FAKT ŽE NĚKTEŘÍ BLBCI SE NEUMÍ SLUŠNĚ VYJADŘOVAT JAKO PRVNÍ KOMENTÁŘ VIZ.NIKOL
Fanosch
Take se mi moc libi a tak se chci zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s nakupem pres buy.com jak tady inzeruji... ta cena 310 USD je lakava i kdyz ho momentalne nemaji na sklade. take tam pisi ze je doprava zdarma ale to se na dopravu do CR pocitam nevztahuje, tak se bojim kolik to vyjde s postovnym a potom jak je to s pripadnymy reklamacemi, asi zase jen korespondencne... nebo se to da vyridit v autorizovanem servisu tady v CR...?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze