Nokia 5530: nový firmware přináší mnoho změn

13

Po dlouhé době se majitelé hudební Nokie 5530 dočkají nového firmware, který nepřináší pouze kosmetické změny, ale i viditelné novinky, které zpříjemní život. Dočkáme se celkového zlepšení stability, větší hodnoty volné paměti RAM i "omlazení" stávajících aplikací.

Majitelé hudebního telefonu Nokie 5530 dlouho očekávali firmware, který přinese i větší zlepšení a změny. Tento hudební model patří mezi tahouny v celém dotykovém portfoliu výrobce a bylo opravdu na čase, aby výrobce připravil aktualizaci, která přinese více novinek a především zlepšení. Inženýři z vývojového oddělení tak pro nás připravili firmware verze 30.0.009. Přehled změn a novinek si můžete přečíst níže.

TIP: Přečtěte si recenzi tohoto zdařilého hudebníka

Hlavní změny, opravy a novinky

  • Kinetické skrolování nyní i v hlavním menu
  • Internetový prohlížeč povýšil na verzi 7.2.3, nyní je automaticky ve full screen režimu, rovněž i zde byla přidána podpora kinetického skrolování
  • Přibyly dvě nové aplikace Shazam a synchronizační klient Ovi Sync
  • Došlo k optimalizaci paměti RAM po startu. Nyní k dispozici o 2MB více
  • Vestavěný hudební přehrávač doznal menších kosmetických změn
  • Celkové zlepšení stability systému
Nokii 5530 můžete zakoupit na značkovém e-shopu Nokia
Diskuze ke článku
milan
já čekám na ten dvacítkovej soft na n97 mini a kde nic, tu nic:/
chachumbabu
Zdravíčko,
takový malý dotaz, čím to může být, když mi telefon nahlasí a i stáhne nový firmware, restartuje telefon a až po restartu ohlásí, že je firmware vlastně pro telefon nepoužitelný? Přijde mi to jako dosti zvláštní, nabídne a pak nenaistaluje...díky
vojta
Mně to take odelalo!
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, otázka je, zda je váš telefon určený pro Českou republiku a nejedná se o tzv. "šedivku". Někdy je také doporučován, před samotnou procedurou, udělat hard reset. Avšak není to nutné. Samozřejmě nejdůležitější je mít plně nabitou baterii. Přesto jsem se s tím jevem, který popisujete doposud nesetkal. Může být chyba také na straně Nokie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze