Nokia 2220 Slide: vysouvák za dva tisíce

Líbivý design, moderní a stále oblíbená konstrukce, slušná výbava a cena, která balancuje na hranici 2000Kč. Těmito lákadly se bude snažit zaujmout nová Nokia 2220.

Novinková Nokia bude mít příjemně malé rozměry a padne i do malé dlaně – 97 x 57 x 16 milimetrů. Přední straně vévodí displej, který je však poměrně malý. Přičemž místa je okolo něj více než dost. Vzhledem k jeho velikosti nabídne rozlišení jen 128x160. Alespoň je typu TFT a zobrazí paletu 65 536 barev. Nokia 2220 Slide poběží na klasické platformě Series 40.

Budoucím uživatelům bude muset stačit i chudší multimediální výbava. Fotoaparát nabídne pouze VGA rozlišení a vnitřní paměť nabízí velikost jen 10MB. Podpora paměťových karet doposud není známa. Naštěstí se nezapomnělo na FM rádio a příjemným překvapením je přítomnost 3,5 mm jack konektoru, díky kterému si připojíte svá vlastní sluchátka.


Nokia 2220 Slide v různých barevných kombinacích

Spokojit se budete muset jen se sítěmi GSM. Z datových přenosů je podporováno pouze GPRS a z tohoto důvodu potěší, že Nokia předinstalovala prohlížeč Opera Mini, se kterým lze rychle prohlížet internetové stránky i pomocí GPRS. Díky jednoduchosti telefonu ani příliš nepřekvapí vyšší pohotovostní doba, která se dostala na více než dva týdny. Nokia 2220 Slide by ještě měla stihnout vánočních trh a zavalí pulty našich obchodů rovnou v šesti barevných kombinacích, které vidíte na přiloženém obrázku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze