Není sleva jako sleva! Prohlédněte si přehled nejzajímavějších Black Friday akcí

13
Není sleva jako sleva! Prohlédněte si přehled nejzajímavějších Black Friday akcí
  • Černý pátek letos připadá na 29. listopadu, ale slevy jsou již v plném proudu
  • O zajímavých nabídkách obchodníků vás budeme průběžně informovat
  • Na opravdu zajímavé slevy bohužel narazíte spíše zřídka

Svátek všech shopaholiků je za dveřmi, a proto vám přinášíme několik užitečných tipů na zajímavé slevy, které se během akce „Black Friday“ v českých e-shopech objeví. Jako každoročně se i letos snaží prodejci po celém světě Černý pátek „našponovat“, takže u mnoha obchodů probíhají slevové akce již několik dnů. Ten pravý Black Friday však připadá až na pátek 29. listopadu. Pojďme se tedy podívat na to, s čím zajímavým se v nabídkách můžeme setkat.

Alza.cz

Zelený mužíček letos odstartoval Black Friday slevy již od 13. 11. s možností využití dopravy zdarma. V aktuální nabídce se nachází třeba iPhone Xr za sympatickou cenu 15 990 Kč nebo Xiaomi Mi 9 SE za 6 599 Kč. Pokud hledáte telefon s dlouhou výdrží a přívětivou cenou, možná vás zaujme také Motorola G7 Power, kterou lze sehnat za 3 599 Kč.

iStyle

Černopáteční slevy prodejce Apple Premium Reseller iStyle započnou 29. listopadu v 8:00. Přestože zatím nebyla zveřejněna kompletní nabídka, již nyní víme, že bude v rámci akce možné zakoupit 12" MacBook za 23 990 Kč či loňský iPhone Xs za 20 990 Kč. V nabídce nebude chybět ani 13" MacBook Pro s Touch Barem a 128GB SSD za 31 990 Kč. Více zlevněných produktů bude zveřejněno později.

iStyle Black Friday

Oficiální e-shop Huawei

Huawei spustil Black Friday slevy již 18. listopadu a pravděpodobně nejzajímavějším smartphonem je Huawei Mate 20 Pro, který koupíte za za 12 999 Kč a navrch k němu dostanete tablet Huawei MediaPad T3 7. Dámy ocení možnost si zakoupit Huawei P30 Pro s pětinásobným optickým zoomem a pouzdrem zdobeným krystaly Swarovski za cenu 18 499 Kč. Původní chytré hodinky Huawei Watch GT lze nyní zakoupit za cenu 3 699 Kč a novější model Huawei Watch GT2 za 5 999 Kč s gumovým nebo koženým páskem zdarma.

Huawei

Co dělat, když jste si nic nevybrali

Pokud jste si nic nevybrali, nezoufejte. Mnoho prodejců své slevové nabídky v rámci Black Friday teprve zveřejní a my vás o nich budeme informovat. Počítejte však s tím, že na doopravdy zajímavé slevy narazíte spíše zřídka. A pokud se vyskytnou, pak jsou rychle pryč. Ať už vyhlížíte konkrétní produkt, nebo se jen chcete předzásobit na Vánoce, doporučujeme vám pravidelně sledovat aktualizované nabídky na stránkách prodejců a samozřejmě také náš článek, který aktualizujeme o další nabídky obchodníků již brzy.

Diskuze ke článku
ABC
Není sleva jako sleva! Obchodníci před slevou uměle navýší cenu a pak sníží cenu na původní hodnotu . Známý trik Black Friday ....
Petr Šraier
Petr Šraier
Odkaz zde umístit nejde, tak si vyhledejte "Hlídač shopů vám ukáže, jak Alza a spol. čarují s cenami" :-P
Lukáš
Ano, to je přesně můj problém, na nic zajímavého jsem nenarazil.
nezmar
aj xperia 5-ka je v akcii napr za 619 eur ale na alze na slovensku :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze