Nakupte výhodně a ušetřete i několik tisíc. Vybíráme pro vás TOP nabídky!

Nakupte výhodně a ušetřete i několik tisíc. Vybíráme pro vás TOP nabídky!

Doba, kdy přemýšlíme nad dárky pro sebe i své blízké, je tady. Jako tradičně je předvánoční čas ve znamení slev Black Friday, proto jsme nahlédli do obchodu Mobil Pohotovost a vybrali ty nejzajímavější akce, které nabídnou úsporu i 5 000 Kč. Mobil Pohotovost vám navíc k velkým slevám přidá i možnost nákupu na splátky a výkupu vašeho stávajícího zařízení. Z čeho můžete vybírat?

Vytvářejte perfektní snímky po celý den

Je již zaběhlým pravidlem, že telefon využíváme i pro pořízení fotografií. Samsung Galaxy A40 je vybaven 16Mpx hlavním fotoaparátem, kterému sekunduje 5Mpx ultra širokoúhlý objektiv. Krásné autoportréty získáte předním 25Mpx fotoaparátem.

Mobil Pohotovost

Samsung Galaxy A40 můžete mít místo běžné ceny 6 490 Kč za 5 190 Kč. Vybírat můžete ze čtyř barevných provedení.

Kouzelná hůlka ve vaší ruce

S perem S Pen se vám otevírají nové možnosti. Právě s tímto užitečným pomocníkem si můžete zapsat jakoukoli poznámku, která se vám převede do digitálního textu. Samsung Galaxy Note10 navíc přináší velkorysý AMOLED displej, dlouhou výdrž baterie a skvělou kvalitu fotografií i videí.

Mobil Pohotovost

Samsung Galaxy Note10 nyní zakoupíte o 5 000 Kč levněji. Běžná cena 24 990 Kč se tak mění na 19 990 Kč.

Elegantní šperk s moderní výbavou

Hledáte-li nové hodinky, potěší vás akce na Samsung Galaxy Watch 42mm. Dvě barvy, elegantní ciferník, excelentní výbava. Hodinky můžete využít během pracovní schůzky, při poslechu hudby nebo na tréninku.

Mobil Pohotovost

Samsung Galaxy Watch 42mm zakoupíte místo běžných 7 990 Kč za akčních 6 490 Kč.

Hodinky, které nebudete chtít sundat

Fitbit Versa (NFC) nabízí fitness a chytré funkce jako monitorování aktivity, spánku a srdečního tepu, oznámení, aplikace, více než 4denní výdrž baterie. Z výrazné barevné škály provedení si vybere každý a můžete tak hodinky skvěle kombinovat se svým outfitem.

Mobil Pohotovost

Chytré hodinky Fitbit Versa (NFC) pořídíte za akčních 4 190 Kč (běžně za 5 190 Kč).

Zachyťte více magickou čtyřkou

Díky ikonickému skleněnému designu a systému čtyř fotoaparátů se 48 MPx senzorem je Honor 20 klenotem mezi smartphony. Pro maximální pohodlí je vybaven integrovaným tlačítkem pro zapnutí a vypnutí v boční stěně se snímačem otisků prstů.

Mobil Pohotovost

Honor 20 nyní pořídíte za akční cenu 7 990 Kč a ušetříte tak 2 000 Kč.

Nadupaná vlajková loď

Xiaomi se svou Mi 9 boří stereotypy o tom, že skvělý telefon musí stát několik desítek tisíc a přináší fantastický smartphone pod 10 000 Kč. Rychlé bezdrátové nabíjení, kvalitní fotoaparát, výkonný procesor a krásný displej se postará o to, že z telefonu nespustíte oči. Xiaomi Mi 9 můžete mít ve dvou kapacitách:

Mobil Pohotovost

Mi 9 6 GB/64 GB za 8 990 Kč nebo Mi 9 6 GB/128 GB za 9 990 Kč. U obou modelů získáte slevu 2 000 Kč.

Mějte chytrou domácnost a pomozte svému zdraví

Mezi nejčastější novoroční předsevzetí bývá shození kil nabraných během vánočních svátků. Abyste měli dokonalý přehled o svém progresu, pomůže vám chytrá váha Xiaomi Mi Smart Scale 2. Ta díky aplikaci Mi Fit přenese vše zásadní do vašeho mobilu a zapamatuje si údaje až 16 osobám.

Mobil Pohotovost

Xiaomi Mi Smart Scale 2 zakoupíte za 590 Kč (běžná cena 790 Kč).

Pokud chcete ve svém domově čistší vzduch, pomůže vám čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Ta vlastní vzduchový HEPA filtr, který má účinnost filtrace více než 99,97 %, což znamená, že filtr zachytí částice do 0,3 μm již při první filtraci. Díky tomu může také pomoci zmírnit příznaky alergie a astmatu.

Mobil Pohotovost

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H je nyní v akci za 2 990 Kč, místo běžných 3 990 Kč.

Věříme, že se vám vybrané kousky zalíbí a pokud chcete vidět kompletní nabídku Mobil Pohotovosti, klikněte sem.