Nakupte supervýhodně! Black Friday s obřími slevami vrcholí

Nakupte supervýhodně! Black Friday s obřími slevami vrcholí

Do Vánoc zbývá méně jak měsíc a vánoční nákupy nabírají na obrátkách. Pokud chcete na dárcích nějakou tu korunu ušetřit, je ideální nakoupit v rámci akce Black Friday. Podívali jsme se proto do obchodu Mobil Pohotovost a vybrali ty nejzajímavější kousky. Vedle obrovských slev zde můžete prodat i své současné zařízení, což dokáže výrazně ušetřit čas a vše vyřešíte pod jednou střechou.

Vybere si každý

Huawei nabízí modely ve všech cenových kategoriích, vybere si tak extrémně náročný i začínající uživatel smartphonu. Telefony této značky paří k těm nejpovedenějším a rozhodně zaujmou vás i okolí.

Velký displej nové generace s kapkovitým výřezem displej je nyní již zaběhlým standardem. Když se k tomu přidá kvalitní fotoaparát, velká baterie a bezchybný výkon, jedná se o velmi povedený telefon.

MP - Black Friday

Huawei Y7 (2019) splňuje všechna kritéria, a navíc ho nyní pořídíte za velmi příznivou cenu 3 590 Kč (běžná cena je 4 790 Kč).

Modely P30 se řadí mezi vůbec nejoblíbenější smartphony na trhu. V nabídce je odlehčená verze Lite, která díky umělé inteligenci poskytne ty nejlepší podmínky pro pořízení dokonalých fotografií. Těšit se můžete i na revoluční pojetí grafiky, která posune mobilní hraní na vyšší úroveň.

MP - Black Friday

Huawei P30 Lite pořídíte o 1 000 Kč levněji za 6 990 Kč.

Verze Pro má prakticky vše, co nejnovější technologie nabízí. Systém čtyřnásobného fotoaparátu Leica se přizpůsobí vašim fotografickým potřebám, OLED displej s úhlopříčkou 6,47’ přináší syté barvy a lepší zobrazení, skvělý výkon a velká paměť se postarají o dostatek prostoru pro všechny soubory a hladký chod telefonu.

MP - Black Friday

Huawei P30 Pro může být váš za 17 990 Kč (běžná cena je 22 490 Kč).

Dokonalá selfie s Honorem

Technologie podsvícení obrazu s umělou inteligencí a 32 MPx přední kamera zajistí překrásné selfie při jakémkoli světle. Honor 20 Lite navíc skvělé fotky podpoří i zadním fotoaparátem se třemi čočkami. Telefon také zazáří díky barevnému provedení s gradient 3D efektem.

MP - Black Friday

Honor 20 Lite nyní zakoupíte za 4 790 Kč (běžná cena 5 990 Kč).

Díky ikonickému skleněnému designu a systému čtyř fotoaparátů se 48 MPx senzorem je Honor 20 klenotem mezi smartphony. Pro maximální pohodlí je vybaven integrovaným tlačítkem pro zapnutí a vypnutí v boční stěně se snímačem otisků prstů.

Honor 20 nyní pořídíte za akční cenu 7 990 Kč a ušetříte tak 2 000 Kč.

Telefon, který zvládne i cestu do vesmíru!

Redmi Note 7 neunikne žádný detail a můžete si tak plnohodnotně prohlížet vyfocené snímky, které pořídíte výjimečným 48 Mpx snímačem. Díky Corning Gorilla Glass 5, které je na obou stranách, vydrží telefon pád, pošlapání podpatky nebo třeba rozlouskne vlašský ořech.

Xiaomi Redmi Note 7 za akční cenu pořídíte ve dvou velikostech. 64GB verzi zakoupíte za 4 490 Kč, verzi 128 GB za 5 190 Kč.

Elegantní Sony s kompaktním designem

Model Xperia 5 je vybaven třemi fotoaparáty, krásným Full HD+ OLED CinemaWide displejem s úhlopříčkou 6,1 palců, zvukem Dolby Atmos a ochranou proti poničení v podobě Corning Gorilla Glass 6 a voděodolností.

MP - Black Friday

Sony Xperia 5 nyní zakoupíte místo 19 990 Kč za atraktivních 15 990 Kč.

Extrémně odolné telefony

Modely značky Cubot jsou připraveny na nejnáročnější podmínky. Odolný displej, výkonná baterie, voděodolnost i skvělý výkon zajistí, že s vámi telefon udrží krok.

MP - Black Friday

Cubot King Kong zakoupíte za 2 390 Kč (běžná cena 2 990 Kč).

Cubot Quest Lite bude váš za 3 490 Kč (běžná cena 3 990 Kč).

Plaťte hodinkami

Od hodinek již očekáváme, že nám budou dělat společnost na tréninku, budou voděodolné a budou sledovat i naše zdraví. Díky technologii NFC s nimi navíc můžete i zaplatit, stačí jen přidat platební kartu do aplikace Fitbit.

MP - Black Friday

Chytré hodinky Fitbit Versa (NFC) nabízí mnoho barevných provedení a atraktivní cenu od 4 190 Kč.

A to zdaleka není vše. Kompletní nabídku Black Friday najdete zde.