Motorola: známe celé portfolio na rok 2007

Na webu Motoroly se z nějakého důvodu objevila prezentace připravovaných mobilů. Mezi již známými modely zde najdeme také pár naprosto neznámých, které vám nyní představíme. Nechybí vylepšený KRZR K3 ani další vysouvací RIZR.

Tento krok výrobce byl opravdu velmi nečekaný, neboť nové telefony by se měli představit až na 3GSM kongresu v Barceloně, který začíná za necelé tři týdny.

Motorola KRZR K3 - konečně s 3G

V tomto odstavci se dovíte něco nového o Motorole KRZR K3 a ti bystřejší z vás jistě poznali, že se jedná o nástupce Motoroly KRZR K1. Původní model byl u nás představen a jak si můžete přečíst v naší recenzi, potřeboval lepší funkční výbavu, která velmi kazila celkový dojem. Výrobce si to zřejmě uvědomil a nasadil vylepšenou verzi, který integruje navíc sítě 3G, lepší displej a doufejme, že také nové uživatelské prostředí.


Živé fotografie Motoroly KRZR K3 ze serveru Motox.info

Právě tolik kritizovaný displej se dočkal vylepšení z ubohého rozlišení 176 x 220 pixelů na honosnější hodnotu 240 x 320 pixelů. Vnější displej se také dočkal inovace v podobě nového rozlišení činícího 120 x 160 bodů. Zachován však zůstal zrdcadlový vzhled a tenké tělo pro KRZR tolik typické.


Živé fotografie Motoroly KRZR K3 ze serveru Motox.info

Za zmínku také stojí druhá kamerka pod hlavním displejem umožňující videohovory. Novinka by jinak měla převzít funkční výbavu předchozího modelu, tedy KRZR K1. Ještě bych rád připomenul, že není zcela jisté, zda se bude KRZR K3 prodávat také u nás, je to však velmi pravděpodobné.

Motorola RIZR Z8 - do třetice všeho dobrého

Na kongresu by se měla představit také Motorola RIZR Z8, vylepšený model RIZRu Z3 a Z6. Hlavní rozdíl opětspočívá v sítích třetí generace a snad také v novém uživatelském prostředí telefonu. Zatím však nejsou detailní specifikace známy.

Low-endy nesmí chybět ani na významném kongresu

Než se zmíníme o smartphonech, které Motorola taktž plánuje, uvedeme si typickou třídu low-endů. Motorola v poslední době ukazuje, že se jí low-endy poměrně daří a zbrusu nové kousky to jen potvrzují. Jedná se o véčka W510, W395 a W375 a klasické mobily W360, W208 a W205.

Těšte se také na "inteligentní" přístroje

Motorolu Ming a Motorolu Q jsme vám nedávno představovali na našich stránkách, ale k ní přibyl další exemplář, který má být představen. Jedná se o Motorolu Q2, což je vlastně nástupce modelu Q a měl by navíc podporovat vysokorychlostní datové přenosy HSDPA. Článek ve kterém vám představujeme Motorolu Q a Ming si přečtete zde. Ještě bych zmínil, že Motorola Q by se na náš trh nakonec dostat mohla, což popírá přávě výše zmíněný článek.

Co říci na závěr?

Motorola nám předtavila bezesporu zajímavé telefony, na které se velmi těšíme a doufáme, že budou o hodně vylepšené než jejich předchůdci. O dalších informacích o těchto telefonech vás samozřejmě budeme informovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze