Motorola Edge S nabídne zbrusu nový Snapdragon 870. Ukáže se již zítra

2× aktualizováno
Motorola Edge S nabídne zbrusu nový Snapdragon 870. Ukáže se již zítra
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Představení proběhne 26. ledna
  • Displej by měl nabídnout 6,7palcovou úhlopříčku a 90Hz obnovovací frekvenci
  • Potěší nasazení až 256GB interní paměti

Aktualizováno 25. 1. 2021

Do představení prvního telefonu s procesorem Snapdragon 870 zbývá už pouhý den. Motorola Moto Edge S by se měla představit již zítra krátce po poledni. Na weibo.com unikl další propagační materiál, na kterém můžeme vidět zadní stranu i s modulem fotoaparátů.

Motorola Edge S

Aktualizováno 21. 1. 2020

Pár dní před oficiální premiérou uniká Motorola Edge S skrze weibo.com a my se můžeme podívat na čelní i zadní stranu, na které zaujmou čtyři výrazné objektivy fotoaparátů. Další nová informace pochází od generálního manažera Lenova, Chena Jina, který sdílel výsledek z AnTuTu. Téměř 680 tisíc bodů značí, že Motorola Edge S bude patři mezi nejvýkonnější telefony na trhu.

Původní informace z 20. 1. 2021

Na weibo.com, konkrétně přímo na oficiálním profilu Motoroly, se objevily informace o chystané novince Motorola Edge S. Výrobce již potvrdil, že novinka bude nabízet včera představený Snapdragon 870 5G od Qualcommu. Je tedy nasnadě, že telefon zamíří minimálně do vyšší střední třídy. Dokládají to i další spekulace týkající se výbavy.

Například displej s úhlopříčkou 6,7" nabídne Full HD+ rozlišení a 90Hz obnovovací frekvenci. Zmíněný procesor doprovodí 8GB operační paměť a 256GB úložiště. Na zadní straně by se měla objevit trojice fotoaparátů. Hlavní 64megapixelový snímač doplní 16megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 2megapixelový portrétní senzor. V displeji budou dva průstřely pro dvojici čelních fotoaparátů, a to konkrétně s rozlišením 16 a 8 megapixelů.

Telefonu nebude chybět ani USB-C s DisplayPortem pro video výstup. Poslední známá informace týkající se výbavy zmiňuje baterii se slušnou kapacitou 5 000 mAh. Výrobce již oznámil též datum premiéry, které je stanoveno na 26. ledna.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze