Mobil s největší baterií na světě? Obří Doogee V Max navíc připomíná Vertu

Mobil s největší baterií na světě? Obří Doogee V Max navíc připomíná Vertu
Fotografie: Doogee
  • Ve výbavě se mají objevit fotoaparáty od Sony a Samsungu
  • Výkon zajistí procesor Dimensity 1080 a 12GB RAM
  • Kapacita baterie má být neuvěřitelných 22 000 mAh

Jako blesk z čistého nebe se objevily spekulace ohledně nového Doogee V Max, které přinesl gsmarena.com. Na první pohled si můžete všimnout, že telefon vypadá trošku netradičně, ale přeci jen povědomě. Ano, tipujete-li luxusní telefony Vertu, nejste sami. Design jako by drahým telefonům kdysi spadajícím pod Nokii z oka vypadl. Za vše může především zadní strana, kde by měla být nasazen imitace kůže.

Doogee V Max

Očividná robustní konstrukce má odolávat pádům a telefon by měl plnit i certifikace IP68/IP69 a MIL-STD-810H. Voda, prach či pády by tak rozhodně neměly být problém. Na čelní straně zaujímá většinu plochy 6,58" IPS displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Výkon dodá MediaTek Dimensity 1080 a 12GB RAM. 256GB úložiště UFS 3.1 bude rozšiřitelné paměťovkami. Zklame však systém, neboť má být nasazen starší Android 12.

Doogee V Max

Z přiložených obrázků to možná není zcela patrné, nicméně tloušťka telefonu má být 27,3 mm. Jste šokováni? Existuje však vysvětlení. V útrobách mobilu se má nacházet baterie s kapacitou 22 000 mAh, což by z Doogee V Max dělalo telefonu s vůbec největší baterií na světě. Výdrž se má běžně pohybovat mezi 6 až 10 dny. Případně budete mít možnost 100 hodin telefonovat, případně nechat telefon 64 dní jen tak ležet.

Doogee V Max

Hlavní fotoaparát Samsung S5KHM2SP03 poskytne 108megapixelové rozlišení a doplní jej 20megapixelový objektiv Sony IMX350 pro noční vidění. Výčet uzavírá 16megapixelový ultraširokoúhlý objektiv se záběrem 130° a možností pořizovat makro snímky. Dostane se na dvě diody pro přisvětlení a dvě infračervená světla pro lepší vidění v noci. Na čelní straně má pak být 32Mpx kamerka. Ve výbavě nemá chybět 5G a NFC. Přesné datum představení prozatím není známo, ale bude to zřejmě velice brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze