Mobil od ČEZ si během týdne pořídily 3000 zákazníků

14

Novou SIM kartu Mobilu od ČEZ si během prvního týdne, kdy virtuální operátor nabízí své služby, pořídily už tři tisícovky zákazníků. Díky tomu šetří náklady na volání. Ty přitom tvoří až 20 % celkových rodinných výdajů za služby.

Před týdnem vstoupila Skupina ČEZ na trh mobilní telefonie. Mobil od ČEZ přinesl jako první férovou a transparentní nabídku, kdy zákazníci neplatí nic navíc. „Jsme na půli cesty mezi klasickým a virtuálním operátorem. Z obou si bereme to lepší, což ocení hlavně zákazník,“ říká Alan Svoboda, ředitel divize obchod ČEZ. Poukazuje tím na fakt, že s Mobilem od ČEZ už 3000 zákazníků platí jen za služby, které skutečně využijí. Ti, kteří od Skupiny ČEZ odebírají elektřinu či plyn, navíc čerpají dodatečnou výhodu spočívající v zasílání SMS v síti ČEZ zdarma. Tento benefit mohou poskytnout i třem svým přátelům nebo rodině.

TIP! Nový virtuál Mobil od ČEZ představen, přináší volání a data za paušál

Služby Mobilu od ČEZ jsou pružnější než běžná nabídka, která je na trhu k dispozici. „Tarif a balíčky jsme tvořili tak, jak bychom je chtěli mít nastavené sami pro sebe. Proto je Mobil od ČEZ flexibilní a maximálně férový. Tým nad Mobilem od ČEZ přemýšlel z pohledu zákazníka,“ dodává Svoboda. Své mobilní služby nabídne ČEZ celé svojí zákaznické bázi. Díky kombinaci služeb, na které jsou zákazníci zvyklí, s inovativními doplňkovými službami zdarma, mezi něž patří třeba Infolimit, který pohlídá útratu, má Mobil od ČEZ nakročeno k úspěchu. „Další týdny ukážou, že Mobil od ČEZ je výhodnou alternativou k tradičním operátorům. Jsme teprve sedm dní na trhu a odezva zákazníků je velmi dobrá,“ věří v úspěch operátora Svoboda.

Zdroj: TZ ČEZ

Diskuze ke článku
Grimsh
No převážně to byly překupníci s čísly. Teď je nabízejí na Bazoši.
Michael Vávra
Michael Vávra
Mohl by mi někdo poradit jak je na tom ČEZ v porovnání s ostatníma ? Těch virtuálů se vyrojilo tolik, že v tom nemám takový přehled a zrovna nabídka ČEZu se mi zdá v pořádku. Díky.
MoB
Teda nevím, ale koho chtějí omráčit SMSkama zdarma? V době chytrých telefonů, instant messagingu, atd...
Redmarx
Mobil od CEZ je na volani fajn, hodne jsem o nem uvazoval, ale pujdu do Kaktus, CEZ ma hrozne drahy data.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze