Mivvy music: nejmenší mobilní telefon na světě

2

Chcete překvapit své okolí něčím netradičním? Vyzkoušejte mivvy music, jedinečný telefon se stylovým designem a multimediálními funkcemi. Mivvy music je mobilní telefon velký stejně jako klasické MP3 přehrávače.

Díky elegantnímu designu s ním vzbudíte pozornost ve vašem okolí a samozřejmě si s ním užijete spoustu zábavy. Kromě klasických telefonních a hudebních funkcí mivvy music nabízí i několik her, kterými si můžete krátit volné chvíle. Nechybí ani organizér nebo hlasový záznamník.


Mivvy music na oficiálních fotografiích

Nepříliš známý výrobce vtrhne na začátku prosince na náš trh s nejmenším mobilním telefonem na světě. Displej je typu OLED a má úhlopříčku pouhých 1,1 palce, s rozlišením 128 x 128 pixelů. S telefonem si zavoláte bez potíží v sítích GSM 900 / 1800 / 1900 MHz. Úložný prostor bude zajišťovat paměťová karta typu microSD, kterou telefon podporuje až do kapacity 1GB. Pro milovníky hudby je připraven kvalitní přehrávač, nechybí ani FM rádio a nejvíce potěšující je přítomnost klasického 3,5 mm Jacku. Připojit tak můžete jakákoliv sluchátka. Avšak pozor, přes Bluetooth A2DP profil lze připojit pouze výrobcem stanovená sluchátka, a to iTech R35 nebo S38.

Mobil vydrží s baterií Li-Ion 730mAh v pohotovostním režimu 200 hodin, při volání 3 hodiny. Hudbu Vám bude nepřetržitě hrát max. 10 hodin. Kdo byste tohoto miniaturního pomocníka toužil mít, tak vězte, že na pulty vybraných českých obchodů se dostane v průběhu prosince za zatím nezveřejněnou cenu. Dle funkcí však odhadujeme kolem 3-4 tisíc Kč.

Rozměry90 x 35 x 17,8 mm
Hmotnost64 gramů
Barvystříbrno-černá
SítěTri-band GSM 900 / 1800 / 1900 MHz
Displejbarevný typu OLED, úhlopříčka 1,1 palce, 128 x 128 pixelů (19,8 x 19,8 mm)
Paměť?
paměťové karty microSD (až 1GB)
Operační systém-
Organizační funkceTelefonní seznam (kapacita pro 500 kontaktů, možnost přiřazení několika telefonních čísel ke každému kontaktu), SMS (kapacita pro 500 SMS zpráv, předdefinované šablony), opakovaný budík, kalendář, kalkulačka, úkoly, skupinové SMS
MultimédiaMP3 přehrávač (podpora postupného a náhodného přehrávání, předdefinované ekvalizéry, několik skinů přehrávače), FM rádio (podpora automatického a ručního ladění, paměť na 40 stanic, záznamník (podpora formátu AMR, možnost nahrávání telefonního hovoru), 3,5 mm Jack pro připojení sluchátek
Fotoaparát-
Datové funkceBluetooth verze 1.2 (podpora HSP, HFP, OPP, FTP, SDC a AVRCP) včetně možnosti stereo poslechu hudby (A2DP) pouze se sluchátky iTech R35 nebo S38
Baterie a výdržLi-Ion 730mAh, 3.7V
Pohotovostní režim: 200 hodin, doba hovoru: 3 hodiny, přehrávání hudby: až 10 hodin
Obsah balení Mobilní telefon mivvy music, baterie, nabíječka, USB kabel, stereo headset, uživatelský manuál
Cena a dostupnost ?
prosinec 2007

zdroj: www.mivvy.cz

Diskuze ke článku
jjjjj
plostě nej fone mám ho a jsem s ním mocinky spokojen mo jsemgej ale je touža mobil muck tě fone
Daniel
Nedoporučuji nikomu jen pokud potřebujete vyhodit peníze oknem, to je radši dát na charitu. Mohu doporučit NOKII tam se alespoň při reklamaci upadlích tlačítek po roce staví k reklamacím zodpovědně. Pokud vyrobím zmetek a prodávám ho, musím počítat, že budou reklamace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze