MIUI 7 založené na Androidu 5.1 představeno, dorazí na mnoho modelů

10

Čínské Xiaomi dnes představilo novou verzi své vlastní nadstavby nad operačním systémem Android. Jde o MIUI 7, které přináší dílčí novinky, avšak radost výrobce udělá takřka všem uživatelům, neboť při aktualizaci nezapomene ani na starší modely.

Xiaomi dnes kromě nového modelu Redmi Note 2 představilo také novou verzi svého prostředí MIUI. To se v aktuální sedmé generaci naučilo šikovné novinky. Například v galerii vašich fotografií dokáže rozpoznat tváře lidí a pokud je znáte (máte uloženy na nějaké spjaté síti) přiřadí rovnou jejich jména. Aplikace také zvládá rozpoznat zvířata. Další novinkou je možnost přiřadit ke kontaktu video, které se bude přehrávat při příchozím volání.

MIUI 7

V novém prostředí obdržíte také několik nových témat, mezi kterými je vypichováno růžové. Zajímavě se jeví nová funkce Mi Roaming, což je jakási virtuální SIM karta, pomocí které můžete v zahraničí využívat balíčky od Xiaomi a nikoliv si pořizovat další SIM kartu. Prozatím je však tato služba dostupná pouze v Číně. Potěšující informací na závěr je, že se MIUI 7 dostane na drtivou většinu modelů od Xiaomi. Jmenovitě má jít o modely Mi2, Mi2A, Mi2S, Mi3, Mi4, Mi 4i, Redmi 1S a Redmi Note. Aktualizace bude vypuštěna zítra, avšak jen pro čínské uživatele. K ostatním dorazí později.

Zdroje: bgr.in

Diskuze ke článku
Captain Obvious
Přiřazení tváří ke jménům uměla už stará i9300
note
Bude online přenos ze Samsung Unpacked?
Vole
A co můj rok starý MiPad??!?!?
Zmatek
Odkud čerpáte? Zdá se, že na celém světě vládne pěkný zmatek. Admin na českých stránkách miuios potvrdil, že nedošlo k povýšení Androidu, tzn. většina zůstala na 4.4, pouze nejnovější stroje mají 5.0 (ale beze změny, měly ho už i na V6)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze