Microsoft Lumia 640 a 640 XL jdou do prodeje: známe české ceny

63

Český Nokia obchod dnes zařadil do své nabídky dva nové modely, které jsme měli možnost obdivovat na veletrhu MWC 2015. Konkrétně se jedná o Lumii 640 a 640 XL.

Pokud si chcete pořídit cenově dostupnou Lumii a doposud vás na českém trhu nic nezaujalo, možná se vám zalíbí nová dvojice Microsoft Lumia 640 a 640 XL. Jak již název napovídá, modely se automaticky zařazují do řady 600, ve které nahradí model Nokia Lumia 635 z minulého roku. Model 640 a 640 XL se, jak vám asi došlo, liší velikostí. Menší verze má 5palcový displej, varianta XL má 5,7palcový displej. Mezi telefony najdeme malé rozdíly, jako je rozlišení fotoaparátu nebo kapacita baterie, ale vesměs jde o velmi podobné kousky.

TIP: Nové Lumie 640 zaujmou cenou i výbavou (dojmy a video z MWC)

Microsoft Lumia 640 (modrá) a Lumia 640 XL (bílá)

Tyto novinky se již dostávají na český trh a oficiální distributor Nokia Czech Republic, který k nám dováží i telefony od Microsoftu, nabízí novinky za následující ceny a varianty Dual SIM obou modelů jsou dostupné jak v černé, tak i v bílé barvě, ale modely LTE jsou dostupné pouze v černé. Oficiální dostupnost je plánována na duben letošního roku.

  • Microsoft Lumia 640 LTE – 4 790 korun s DPH
  • Microsoft Lumia 640 Dual SIM – 4 290 korun s DPH
  • Microsoft Lumia 640 XL LTE – 6 490 korun s DPH
  • Microsoft Lumia 640 XL Dual SIM – 5 690 korun s DPH

Zdroje: obchod-nokia.cz

Diskuze ke článku
mobilesman
Tyhle se celkem povedly opět
Radim
A kde je cena verze dual sim s LTE? Psalo se, že budou, že by opět prd?
Lukáš
Samá pádla, samá pádla... pod pět palců něco výkonějšího už MS nikdy neudělá, nebo jak?! Hrůza a já bych Lumii i chtěl :-/
ANO
Tak ja to snad beru, ze jde o Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual SIM ... prece nema smysl v CR delat dualsim telefon bez LTE, zvlast kdyz ta LTE verze tam je .... to by prece nedavalo vubec smysl ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze