Menší tablet Realme Pad Mini se odhaluje. Premiéra proběhne v příštím týdnu

aktualizováno
1
Menší tablet Realme Pad Mini se odhaluje. Premiéra proběhne v příštím týdnu
Fotografie: Realme
  • Displej bude mít 8,7" úhlopříčku
  • Tablet má pohánět procesor Unisoc T616 společně s 3GB operační pamětí
  • Nasazena by měla být baterie s kapacitou 6 400 mAh

Aktualizováno 30. 3. 2022

Menší tablet od Realme, model Pad Mini, se výrazně přiblížil. Dle informací od Abhisheka Yadava by se měl představit již 4. dubna. Došlo také k úniku oficiálních materiálů, které prozrazují některé střípky z výbavy. Potvrzen je 8,7" displej, procesor Unisoc T616, 3GB operační paměť či tloušťka tabletu pouhých 7,6 mm. Baterie bude mít kapacitu 6 400 mAh a podporováno bude 18W drátové nabíjení.

Realme Pad Mini

Původní informace z 23. 2. 2022

Realme v loňském roce přineslo svůj první tablet zvaný Realme Pad, který se vcelku povedl, neboť zaplnil poloprázdný segment ve střední třídě. Dle informací smartprix.com chystá Realme v letošním roce další model, tentokrát o něco menší. Budoucí Realme Pad Mini by si měl vystačit s 8,7" panelem.

O výkon se stará procesor Unisoc T616 v kombinaci se 4GB RAM. Existovat by však měla i 3GB verze. Pro vaše soubory má být připravena 64GB interní paměť. Neměl bych chybět ani slot pro paměťovky. Baterie si vystačí s kapacitou 6 400 mAh a podporováno bude 18W nabíjení. Na zadní straně je modul s 8megapixelovým fotoaparátem, zatímco pro videohovory bude k dispozici 5megapixelová kamerka. Poslední parametr zmiňuje velmi lákavou tloušťku 7,6 mm. Na další informace, stejně tak na datum premiéry, si musíme ještě počkat.

Diskuze ke článku
Martin Prokop
Martin Prokop
O tom že by jejich větší tablet nějak zasedne zasahnul do střední třídy nemůže být řeč. A tohle s lowend SoC ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze