Majitelé některých Samsungů budou mít deník Blesk rok zdarma

10

Česká pobočka výrobce Samsung pokračuje ve spolupráci s vydavatelstvím Ringier Axel Springer CZ. Po uvedení aplikace Týdeník Reflex přináší také mobilní aplikaci pro známý deník Blesk pro volné stažení do vybraných mobilních zařízení od Samsungu.

„Po velice příznivém ohlasu a přijetí aplikace Týdeník Reflex ze strany našich uživatelů bylo pokračování spolupráce s vydavatelstvím Ringier Axel Springer CZ v podobě aplikace Blesk logickou volbou. Věřím, že ji ocení i naši zákazníci,“ uvedl k uvedení aplikace Jan Vaníček, Content Manager lokální pobočky společnosti Samsung.

Aplikace Blesk umožní čtení elektronické verze deníku Blesk na většině tabletů společnosti Samsung řady Galaxy Tab (s výjimkou první generace tabletů P1000 a P1010), tabletofonech řady Galaxy Note a na smartphonech Galaxy S III a Galaxy S4, a to zcela bezplatně po dobu jednoho roku. Tato nabídka platí pro ty uživatele, kteří si aplikaci stáhnou do konce roku 2013. Nabídka platí pouze na území České republiky.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S4 – Pan dokonalý?

„Obsah mobilní aplikace Blesk je zvlášť připravovaný redakcí. Nejde o prosté překlopení obsahu tištěného Blesku nebo webové stránky Blesk.cz. Editoři každý den vybírají nejlepší texty, doplňují je fotogaleriemi a videi a vytváří tak pro čtenáře unikátní produkt,“ říká Matěj Hušek, ředitel online divize vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Po stažení příslušného čísla deníku si jej zákazník může pročítat offline. Ke každému článku samozřejmě nechybí kompletní fotogalerie a v případě internetového připojení je možné shlédnout i doprovodná videa. Aplikaci si můžete stáhnout skrze obchod s aplikacemi Samsung Apps.

Diskuze ke článku
chosenek
Další důvod nekupovat Samsung :-D (vtip)
michal
Spise by mne zajimalo jak by se dala aplikace upravit tak aby fungovala i na jinych telefonech nez samsung..
Péťa
Konečně někdo zacílil na majoritní skupinu uživatel samsungu.
Oskar
A Note 10.1?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze