Chystaný Samsung Galaxy J1 (2016) na dalších snímcích (aktualizováno)

19

Jihokorejský výrobce nehodlá zapomínat na low-endy ani v příštím roce. Unikají poměrně ucelené informace o modelu Galaxy J1 ve verzi pro rok 2016. Zásadní změny nečekejte. Půjde o zařízení s 4,5palcovým displejem a procesorem Exynos.

Aktualizováno 12. 1. 2016

Po zhruba dvou týdnech opět slyšíme o chystaném Samsungu Galaxy J1 (2016). Spekulace ohledně specifikací se nemění, avšak objevilo se několik oficiálně vypadajících obrázků. Můžeme si tedy udělat ucelenou představu o tom, jak novinka, která se patrně již brzy představí, bude vypadat.

Samsung Galaxy J1 (2016)

Původní informace z 28. 12. 2015

Letos na jaře jsme se dočkali vůbec prvního modelu Galaxy J1, který platil za absolutní základ nabídky Samsungu. V naší recenzi však příliš neobstál. O nápravu se bude pokoušet druhá generace, o které se nyní spekuluje. Unikl rovnou i první snímek, který odhaluje decentní změnu designu. Výrobce zahalí značnou část čelní strany do černé, čímž opticky zvětší displej. Ten povyroste na 4,5 palce a nabídne horší rozlišení 800 × 480 pixelů. Pod kapotou se má nacházet prozatím nepředstavený procesor Exynos 3457, podpořený 1 GB RAM a grafikou Mali-T720.

Samsung Galaxy J1 (2016)
Samsung Galaxy J1 (2016)

Poslední informace zmiňuje nasazení Androidu 5.1.1 Lollipop s nadstavbou TouchWiz. Zde je to již trošku škoda, Samsung by mohl novince poskytnou nejnovější verzi systému od Googlu. Prozatím neunikly informace ohledně ceny či datu představení. Lze však předpokládat, že se novinky dočkáme zkraje roku 2016.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Neviem prečo, ale pripomína mi Xperiu Tipo...
David Novotný
David Novotný
Kdyby dali qHD displej, tak by to vypadalo líp. Ale i tak lepší než loňský model.
Nightmare
1GB RAMka?to si snad robia prdel...to si moze dovolit tak jedine WP alebo Apple a nie Android a este Samsung
Ojoj
To jsou parametry,tak min. pět let pozpátku. A jelikož to je Samsung,tak bude aji krásná cena a to je pouhých 7490Kč :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze