LG připravuje speciální stylus v podobě ohebného náramku

4

V dnešní době smartphonů s obřími displeji nám již občas přestávají stačit prsty k pohodlnému ovládání. Mnohdy je také potřeba přesnější dotyk. To řeší stylus, kterým je však vybavena jen hrstka telefonů. Se zajímavým řešením přijde LG, které chystá stylus v podobě náramku.

Stylus je dnes buď umístěn přímo do těla telefonu, nebo jej máte jako externí příslušenství, které však není, kam umístit. Velmi chytře na to zřejmě půjde LG. Dle spekulací a uniklých snímků by mělo chystat stylus v podobě ohebného náramku.

Samotný stylus budete mít obepnutý kolem ruky a ve chvílích, kdy jej budete potřebovat, ho jednoduše narovnáte a získáte klasický, pravda poněkud větší stylus. Stylusu samozřejmě nechybí gumový hrot pro přesné ovládání. Jihokorejský výrobce plánuje pravděpodobně hned několik barevných variant, tudíž si vybere každý. Stylus v podobě náramku můžeme považovat i za netradiční módní doplněk, který zároveň bude plnit praktickou funkci.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Dominik
Jen jestli se to bude dobře držet moc to nevypadá
MoB
Naprostá píchovina...
Ondřej Procházka
Ondřej Procházka
Na vestavěný stylus nic nemá.
Maanichka
Čínské e-shopy takových styluso-náramků pro kapacitní displaye nabízejí tuny... A za pár drobných, což se značkou LG asi úplně nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze