LG připravuje Android Wear hodinky s doposavad nejvyšším rozlišením

4

Jihokorejské LG údajně pracuje na nových hodinkách s kódovým označením „Nemo“. Sice o nich v současné době není známo příliš informací, ovšem dozvěděli jsme se, že by měly nabídnout na chytré hodinky doopravdy vysoké rozlišení.

To by v jejich případě mělo činit konkrétně 480 × 480 pixelů, což při úhlopříčce 1,3 palce, kterou nabízí například LG Watch Urbane (na obrázku níže), znamená jemnost okolo hodnoty 340 až 400 pixelů na palec. Také to znamená, že hodinky budou opět kruhové.

LG Watch Urbane LTE

Zajímavostí je, že by se tím model Nemo stal ihned chytrými hodinkami s nejvyšším rozlišením. Například zmiňované LG Watch Urbane nabízí rozlišení 320 × 320 pixelů, zatímco Apple Watch jen 272 × 340 pixelů při 1,5palcové úhlopříčce.

Více toho v současné době o hodinkách známo není. Stejná situace panuje u data představení. Myslíte, že bychom se jich mohli dočkat již na blížícím se veletrhu IFA 2015? Pokud ano, můžete se těšit na naše první dojmy přímo z místa.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
neodhalitelny
Dobrý den,

možná se to již probíralo, ale já stále nechápu, jak se u KULATÉHO displeje může uvádět klasicky rozlišení, zde například 480 x 480? Vzdyť je to matematicky nesmysl. Při jednoduchém výpočtu by tedy měl displej mít teoreticky 230.400 pixelů, ovšem při poloměru 240 pixelů vychází, že má 189.956 pixelů. Nebylo by vhodné se zamyslet a u kruhových displejů nepoužívat "čtvercové" vyjádření rozlišení?
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
Jen cekam kdy někdo představí hodinky s displejem 1,5) palce full hd nebo 2..stejně jako u tel
Gizmo
Jen čekám jak budou zase všichni honit jednoduše dosažitelné parametry, ale baterie zůstane na svém povinném minimu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze