LG představuje novou vlajkovou loď G6: sledujte tiskovku on-line

9

Nedělní program barcelonských tiskových konferencí otevírá jihokorejské LG. To si svou konferenci nachystalo namísto nedělního oběda a podávat se bude to nejvybranější z jeho kuchyně. Očekává se premiéra zbrusu nové vlajkové lodě.

LG G6
LG G6

LG si nijak netají tím, co nám dnes ukáže. Můžeme se těšit na nový vlajkový model s označením LG G6. Spekuluje se o něm již poměrně dlouho, a my tudíž máme takřka ucelenou představu o vzhledu i výbavě. Výrobce se vydá cestou menších rámečků okolo velkého displeje s netradičním poměrem. Opět se dostane na duální fotoaparát a letos jihokorejský výrobce přihodí také zvýšenou odolnost proti vodě a prachu. Zcela přepracováno má být také prostředí. Očekávání jsou tudíž velká. Představení můžete sledovat prostřednictvím videostreamu, případně z našeho textového přepisu.

Přehled: Co víme o chystaném LG G6?

Tisková konference LG začíná v neděli 26. února od 12:00 hodin.

Videopřenos

Textový přenos

Diskuze ke článku
Lukáš
Jsem vážně zvědavý. Dosavadní úniky nevypadaly vůbec zle, teď mě jen musí přesvědčit, že to nebude velké jako kráva. LG Vx se mi nelíbí, tak snad to bude něco jiného, lepšího.
Marcek
Už v 11:00 :-)
Martin
Už se těším už i lidi máji g6 na otestování, a dali i parametry! SNAP 821- 32-64gb interní paměť, 4gb ram, ip68, 3300mAh a bezdrátové nabíjení bude možné jen u USA verzi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze