Levná novinka Redmi 8A oslní baterií. Představí se příští týden

8
Levná novinka Redmi 8A oslní baterií. Představí se příští týden
  • Očekává se nasazení baterie s kapacitou 5 000 mAh
  • Dojde na 6,2palcový displej a osmijádrový procesor
  • Premiéra proběhne 25. září

Pod značkou Redmi již brzy vznikne další levný smartphone se zajímavou výbavou. Společnost na svém Twitteru potvrdila, že k představení Redmi 8A dojde již 25. září, tedy příští týden. Z příspěvku navíc vyplynulo, že chystaná novinka bude osazena baterií s nadprůměrnou kapacitou 5 000 mAh. Jde o příjemný mezigenerační nárůst, neboť Redmi 7A na obrázku výše má baterii s kapacitou 4 000 mAh.


Další informace známe díky čínskému certifikačnímu úřadu TENAA. Ten odhalil nejen vzhled, ale také střípky o výbavě. Redmi 8A má nabízet 6,2palcový HD+ displej nebo osmijádrový procesor. Zřejmě budou existovat tři výkonnostní verze. Základ se nemění: půjde o 2GB RAM a 16GB úložiště. Zlatá střední cesta znamená 3 GB operační paměti a 32 GB interní paměti. Vrcholem bude verze se 4GB RAM a 64GB úložištěm. Na zadní straně bude připraven 12megapixelový fotoaparát, zatímco ve výřezu displeje 8megapixelový pro selfies.

Redmi 8A
Diskuze ke článku
ydyjot od rybnika
uz tak nejak lehce chapu proc XiA drzi tu hnusno verzi 2/16GB pri zivote... ciste odpuzeni od takove podprumerne pametove verze bo 3/32 bude stat jen o 3 stovky vic :o)
Kryštof Dostál
Za mě teda nejlepší z nové řady redmi note
Dalibor Zemek
Proč bych si měl připlácet za mi9T když za 4 tisíce sem v mp.cz koupil mi mix 2 6/64 s půl roční zárukou...???????????? Jo kdo umí ten umí telefon je prome spotřební zboží a více jak 5k za něj nehodlám dát navíc ten mix 2 má v AnTuTu 210k a nenašel sem jedinou appku nebo hru co bych nerozjel na full ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze