Lenovo Vibe P1 se odhaluje ještě před IFA

15

Berlínský veletrh IFA je v podstě za dveřmi a výrobci už si ani nedávají moc práce s tím, aby do poslední chvíle tajili, s čím že se tam předvedou. Už nyní si tak můžete například prohlédnout Lenovo P1, které zaujme hlavně ty, kteří touží po telefonu s dlouhou výdrží.

Hlavní předností přístroje je totiž baterie s kapacitou 5 000 mAh. I když to není nic revolučního a podobnou kapacitu už před časem ukázal THL 5000, tento telefon k tomu přidává i špičkovou výbavu, která si s takovým množstvím energie určitě poradí.

Lenovo Vibe P1.

5,5palcový displej má FullHD rozlišení, procesor s osmi jádry je 64bitový a taktovaný na 1,5 GHz. K tomu 3 GB RAM, 16 GB vnitřní paměti a také podpora microSD. Fotoaparáty mají rozlišení 13 a 5 MPx. Zajímavostí je dvojice diod pro přisvětlení snímané scény a čtečka otisků prstů. Na trh se dostane i dual SIM varianta.

Tisková konference Lenova začíná ve středu 2. září v 19.30. Budeme ji samozřejmě sledovat a podělíme se s vámi o to, jaké další kousky zde čínská firma představí.

O telefonu s tímto názvem se už spekulovalo dříve, jeho původně uveřejněný design a výbava však napovídají, že tento model nejpíše uvidíme také, ale pod jiným označením coby zástupce střední třídy.

Zdroje: gforgames.com

Diskuze ke článku
Var-G
Předek Samsung Galaxy S1 a záda HTC One M7
Aďo
..príde mi to ako mix Sony Xperie P, HTC One-ka, a Samsungu Galaxy S2..
Hexagon
Predok sa mi skor podoba na SII a zadok velmi podobby MX5,a ten SIM tray je rovnaky ako ma X Style
Redmarx
"procesor s osmi jádry je 64bitový a taktovaný na 1,5 GHz" - nic naprosto nerikajici informace, ale ono je to jedno, nakonec to zabijou nepritomnosti evropskeho LTE a bude (uvidime po predstaveni, pisu to hlavne proto, ze to neni poprve co jako trotlove uvadite tyto k nicemu informace, dokonce jimi mate vybaven i vas katalog mobilu, nicmene nastesti vase hlavni ceska konkurence uvadi i ty dulezitejsi informace o procesorech jako je typ a presne oznaceni, takze vse podstatne nachazim tam :-) ).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze