Lenovo ukázalo přídavný LED diodový blesk pro kvalitnější selfies

5

Toužíte po co nekvalitnějších selfies, ale stále se nedaří? Lenovo přichází s řešením, které vám pomůže při zhoršených světelných podmínkách. Představilo přídavný LED diodový blesk, který zapojíte do 3,5mm jack konektoru.

Mánie kolem selfies patrně neutichne ani v letošním roce. Výrobci se předhání v rozlišení čelních fotoaparátů, avšak pokud někdo chce opravdu kvalitní snímek, použije spíše zadní kamerku. Lenovo chce být nápomocno a uvědomilo si, že problémem může často být nedostatek světla. A tak na veletrhu CES 2015 představilo příslušenství Vibe Xtension Selfie Flash, jinými slovy přídavný LED diodový blesk.

Lenovo Vibe Xtension Selfie Flash

Samotný blesk se nezvykle zapojuje do 3,5mm jack konektoru a nachází se v něm 8 výkonných LED diod, které by vás měly dostatečně osvětlit. Lenovo uvádí, že blesk je dodáván s 80mAh baterií, která umožní pořídit až 100 selfies na jedno nabití. Druhou možností využití je posílení již přítomného blesku. Jednouše přídavný blesk použijte v kombinaci se zadním fotoaparátem a docílíte tak lepšího osvětlení scény.

Nepřehlédněte: Lenovo představilo dvě novinky: Vibe X2 Pro a P90

Lenovo Vibe Xtension Selfie Flash

Zářnou budoucnost však příslušenství zřejmě mít nebude. Přisvětlení pro selfies může znít zajímavě, avšak nosit s sebou malé zařízení není příliš praktické. Lepší řešení zvolilo HTC v modelu Desire EYE, které blesk přidalo rovnou i na čelní stranu.

Zdroje: fonearena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Xzeit
Ičovina!!!
Xwert Is
Xwert Is
Kam ten svet speje
j
Jen at si ho ti zvlastni lide poridi , alepon pujdou poznat i z dalky. :)
qwertz
To je pro selfie maniaky který bez selfie neudělají ani krok aniž by se museli vyfotit. ..hrozny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze