Mobil jako kostra: i to ukazuje mimo jiné Kyocera

1

Setkat se s modely japonského výrobce Kyocera na našem trhu je velká vzácnost. Čas od času se objeví informace o novinkách tohoto výrobce a nyní přinášíme další informace o jeho nových modelech, které tak trošku vybočují ze zaběhnutých kolejí. Každá novinka se totiž může pochlubit doslova unikátním vzhledem.

Výrobce připravil čtyři novinky. Ffunkční výbava jde tentokrát stranou a na první pohled upoutají svým specifickým vzhledem s osobitými rysy. Navíc každý model je symbolizován příslušným heslem. Čtyři modely jsou pod jednotlivými označeními Emotive, Biomimicry, Ceramics a Gesture. Jakou funkční výbavou disponují nevíme a znám není ani termín zahájení prodeje, ke kterému by však zřejmě stejně nikdy nedošlo vzhledem k extravagantnímu a nekonvenčnímu pojetí. Co říkáte na tyto novinky?

Emotive

Až 70 % lidské komunikace spočívá v neverbální komunikaci - řeči těla. Design této novinky hovoří ke svému uživateli údajně ve stejném duchu.

Kyocera Emotive

Biomimicry

Design této novinky čerpá z poznatků "stavby těla" a nechal se inspirovat složením kosterní struktury. Tato novinka v sobě skloubí nejmodernější technologie.

Kyocera Biomimicry

Ceramics

Tato novinka se může pochlubit tělem vyrobeným z keramických materiálů.

Kyocera Ceramics

Gesture

Ovládání je založeno na gestech a podobných intuitivních úkonech.

Kyocera Gesture

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
danny
mam od fa kiocera fotak,tak isto je to sialeny vyrobok,pred pouzitim zlomit na polovicu,je to sice stara sunka 3,2mp,ale start ma do 0,5sec,hrubka tela 1cm lesteny hlinik,vypada jak cigaretova krabicka...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze