Královna multimedií, Nokia N96, k nám vtrhne již v říjnu

2

Všichni, kdo se nemohou dočkat nástupce špičkového přístroje Nokia N95, si mohou udělat poznámku do svého diáře – multimediální přístroj Nokia N96 dorazí na trh už letos v říjnu!

Tisková zpráva 9. června 2008

Společnost Nokia přinese na český trh nejnovější multimediální přístroj Nokia N96 již v říjnu tohoto roku. Model navazuje na obrovský úspěch Nokia N95 a Nokia N95 8GB, kterých se jen na českém trhu prodalo na několik desítek tisíc kusů. Nová Nokia N96 nabízí doposud nejširší spektrum multimediálních funkcí s orientační cenou, za kterou se přístroj na trhu začne prodávat, 20 000 Kč.


Nokia N96 v plné své kráse na oficiálních fotografií

Všichni, kdo se nemohou dočkat nástupce špičkového přístroje Nokia N95, si mohou udělat poznámku do svého diáře – multimediální přístroj Nokia N96 dorazí na trh už letos v říjnu! Na otázku, jestli lze dokonalost vylepšit, dali tvůrci Nokia N96 jasnou odpověď: Oproti svému předchůdci nabídne novinka ještě širší spektrum multimediálních funkcí, včetně 16 GB interní paměti, vestavěné navigace, příjmu televizního vysílání DVB-H nebo podpory herní platformy N-Gage!

Nokia N96 se stane věrným průvodcem na cestách. Obsahuje integrovaný přijímač GPS s podporou A-GPS, vestavěný akcelerometr a novou generaci Nokia Mapy 2.0, včetně tří měsíců navigačních funkcí zdarma. Nokia Mapy 2.0 pokrývají zdarma celý svět a lze je využít při jízdě automobilem i při pěších procházkách po městech. Pro řadu evropských metropolí, včetně Prahy, Vídně, Londýna či Paříže jsou připraveni noví multimediální průvodci, kteří provedou krásami i zajímavostmi těchto měst formou textových informací, fotografií i krátkých videí.

Diskuze ke článku
ANT
Psal jste neco, pane S? :D

Ja uz se na N96 moc resim, urcite si ji koupim, at stoji, co stoji... :)
Nyni mam N93.
A az doposud se na ceskem trhu neobjevil telefon NOKIA, ktery by ji doopravy prekonal...
N95/N95 8GB sice jsou uzasne telefony, ale nikdy me doopravdy nezaujal jejich design...

Ted mam jasno. NOKIA N96 bude moje. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze