Konference Apple WWDC 2015 se uskuteční 8. až 12. června

Americký Apple před pár minutami oznámil, že letošní konference WWDC 2015 se bude konat v datu 8. až 12. června v San Franciscu. Konference bude obsahovat více než 100 technologických přednášek a zúčastní se jí více než 1 000 inženýrů Applu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Apple kromě data a místa konání také prozradil, že na této akci předvede novinky, které souvisí se systémy iOS a OS X. „AppStore je úžasný ekosystém, který doslova mění životy zákazníků a stojí za miliony pracovních míst po celém světě,“ uvedl Philip Schiller – marketingový viceprezident Applu. A dodal „Máme neuvěřitelné množství nových technologií pro systémy iOS a OS X“, se kterými se pochlubíme na WWDC.“

wwdc

Apple jako v minulém roce nabídne vstupenky formou losu, neboť je o vstup na akci jako každoročně enormní zájem. Volná vstupneka pro vývojáře, kteří musí být účastníky programů iOS Developer , iOS Developer Enterprise nebo Mac Developer vyjde na 1 599 dolarů (cca 42 tisíc Kč) a zájemci, kteří byli vybráni, aby se akce účastnili, budou kontaktováni do 20. dubna. Celá akce se bude konat v centru Moscone West.  

Zdroj: TheVerge, MacRumors