Huawei údajně chystá Ascend P7 se safírovým sklíčkem

7

Vlajkový model čínského Huawei, Ascend P7, sklízí obdiv i úspěchy. Designově velmi zdařilý telefon hodlá výrobce zřejmě ještě vylepšit. Čelní stranu by mělo krýt safírové sklíčko.

Huawei Ascend P7 byl představen začátkem května letošního roku a vzbudil pozitivní dojmy především díky stylovému vzhledu i celkově kvalitní výbavě, což jsme si samozřejmě pochvalovali i v naší recenzi. Nyní přichází informace o tom, že by se Ascend P7 mohl dočkat vylepšené verze. Alespoň to tvrdí Yu Chengdong, marketingový ředitel Huawei.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7 se safírovým sklíčkem

Ono vylepšení by se mělo týkat krycího sklíčka displeje, které by nově mělo být safírové, čímž by podtrhlo celkový prémiový vzhled telefonu. První fotografie se již navíc objevila na čínské sociální síti. Vše navíc zapadá do strategie Huawei, které se snaží značně inovovat, o čemž jsme se nedávno přesvědčili i přímo v sídle Huawei v Shenzenu. Zda bude inovovaná verze Ascendu P7 vylepšena také po stránce hardwaru, v tuto chvíli není známo. Více bychom však mohli vědět již příští týden, neboť by se Ascend P7 se safírovým sklíčkem měl ukázat na veletrhu IFA 2014, kde naše redakce nebude chybět.

Technické parametry Huawei Ascend P7

Kompletní specifikace
Konstrukce139,8 × 68,8 × 6,5 mm, 124 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 160 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetHuawei Kirin 910T, CPU: 4×1,8 GHz, GPU: ARM Mali-450 MP
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: 150 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.1
Akumulátor2 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 3:34 hodin
Dostupnostkvěten 2014, 10 000 Kč

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
Sjhshssh
Po skoro 2 letech okopírujou design iPhonu, bezva práce že to zvládli za takovou chvilku. Minulej rok se mluvilo, ze dalsi iPhone prinese safirovy sklicko. Jak koukam, rok se sesel a congove to musej taky hned okopirovat a to to jeste neni oficialni. Lepsi se. Chvala jim.
Redmarx
Hm, safirove sklicko, to je teda luxus. Co kdyby jeste Huawei konecne na tu P7 dodelal ovladace tak, aby zacal ten telefon fungovat jak ma? Zatim se jim to pekne seka a v testech to ma otresne malo bodu (asi jako founy za 3000,-) a pritom procesor neni zadne orezavatko, jen kdyby v Huaweii misto vymysleni sklicek najali konecne programatora, ktery dodela software do pouzitelneho stavu!
JacoBee
Plesknout do toho buď ten nový silicon nebo Snapdrago alespoň 800 tak snad střelím svůj iphone.
Ten Huawei jsem měl asi měsíc půjčený a až na ten výkon procesoru neuvěřitelný telefon za 10k.
Filip Hoang
Filip Hoang
Dle mnoha zdrojů byl telefon již dokonce představen, avšak bude v omezeném množství a pouze pro Čínu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze