Huawei P9 je oblíbený, prodalo se jej už více než 6 miliónů kusů

14

Huawei letos svůj vlajkový model dovedl takřka k dokonalosti. Slušná výbava se skloubila s příznivou cenou a na to slyší zákazníci po celém světě. Důkazem mohou být prodejní čísla, kdy se za necelý půl rok prodalo více než 6 miliónů kusů tohoto modelu.

Huawei P9

Huawei P9 byl světu oficiálně představen v dubnu letošního roku a ihned dokázal zaujmout. Povedený design, kde si výrobce dal záležet na každičkém detailu je doplněn více než jen dobrou výbavou. Vše stojí na kvalitním displeji, odladěném prostředí či kvalitním duálním fotoaparátu. Veskrze kladné hodnocení si vlajkový model čínského výrobce odnesl také z naší recenze, čemuž napomáhá i rozumně nastavená cena na českém trhu.

TIP! Recenze Huawei P9 – Elegán s duší a výkonem

Huawei P9

Oblibě se však model P9 těší napříč všemi trhy. Výrobce aktuálně ohlásil, že se během přibližně 5 měsíců prodalo již více než 6 miliónů kusů tohoto modelu, což je jistě důvod k oslavě. Daří se totiž i ostatním derivátům letošní řady. Například o modelu P9 Plus jsme vás informovali už několik týdnů po představení.

Huawei P9 – videopohled

Technické parametry Huawei P9 64 GB

Kompletní specifikace
Konstrukce145 × 70,9 × 7 mm, 144 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5,2" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx (3 968 × 2 976), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 60 FPS
ChipsetHuawei Kirin 955, CPU: 4×2,5 GHz + 4×1,8 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 64 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:55 hodin
Dostupnostkvěten 2016, 14 990 Kč

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Sam
Nedivím se, je to bezvadný telefon se super designem a skvělými funkcemi. Za tu cenu je to bezvadná koupě, Huawei vyrábí v poslední době povedená zařízení. Stejně dobře si počítám povede i nový Honor 8.
jarmil
vůbec se tomu nedivím P9 je skvělý telefon a za slušnou cenu ... o designu netřeba hovořit perfekt !!!
Michal
Mám úplně stejný názor jako kolegové :) Ja osobně vlastním tento kousek a musím uznat, že takovou spokojenost s mobilem jsem snad ani neměl :)
Martin
Já třeba s Huawei nejsem vůbec spokojenej. Měl jsem P8 a tam se posrala deska a nafoukla se baterka. V záruce mi Datart vrátil peníze a chvilku jsem měl starej telefon. Před 2 měsícema jsem kupoval P9 a po 5ti tejdnech přestaly jít zadní foťáky. Takže telefon na reklamaci. Takže tuto značku už nechci, obyčejnej čínskej krám! Až mi telefon vrátěj, tak ho nabídnu k prodeji, když budete mít zájem, tak se domluvíme.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze