Huawei oznamuje slevy na Black Friday. Vyberete si?

Huawei oznamuje slevy na Black Friday. Vyberete si?
  • Akce byla spuštěna včera a potrvá až do 1. prosince
  • Nejzajímavější je asi Huawei Mate 20 Pro za 12 999 Kč, ke kterému zdarma zájemci dostanou tablet Huawei MediaPad T3 7
  • Zlevněných produktů je více a značka dodává, že akce se příští týden obmění

Huawei včera spustil na svém e-shopu nabídku spojenou s Black Friday. Jde o dvoutýdenní akci, během níž půjde produkty Huawei pořídit levněji. Potrvá do 1. prosince.

Kromě slev se návštěvníci e-shopu dočkají i dárků k nákupu. Největším lákadlem je pravděpodobně loňská vlajková loď Huawei Mate 20 Pro za 12 999 Kč, ke které zdarma dostanou tablet Huawei MediaPad T3 7. Kromě toho můžete zakoupit například i trio produktů Huawei MateBook D s batohem a Bluetooth myší za 16 999 Kč.

Ke smartphonu Huawei P20 dá značka dárek v podobě chytré váhy, a to za cenu 7 999 Kč. Obě generace chytrých hodinek Huawei Watch GT jsou k dostání se slevou, k letošní verzi navíc Huawei přidá další řemínky jako dárek.

Každý nový telefon, který není součástí nabídky Black Friday, doplní Huawei dle vyjádření v tiskové zprávě o ochranné pouzdro, vybrané příslušenství pak nabídne se slevou 50 %. Nakonec zastoupení značky dodává, že se nabídka obmění příští týden. Od 25. listopadu 2019 bude k dispozici Huawei P30 Pro s pouzdrem s krystaly Swarovski, které je horkou novinkou na e-shopu. Těšit se lze i na Huawei P20 Lite či Y6 Prime 2018.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze