HTC One M9+ na živých fotografiích: dorazí později a bude dražší

21

Na český trh míří dosud nejvybavenější model od HTC – One M9+. Na dnešní tiskové konferenci, která se konala v Praze, jsme si novinku mohli vyzkoušet a samozřejmě vám ji také ukázat v celé její kráse. Zájemci o tento skvěle vybavený telefon s 5,2palcovým displejem či čtečkou otisků prstů si však budou muset počkat déle a především sáhnout hlouběji do kapsy.

HTC One M9+

HTC One M9+ bylo světu oficiálně představeno již v dubnu letošního roku a vše nasvědčovalo tomu, že se s ním na českém trhu nesetkáme. Bídné prodeje dosavadní vlajkové lodi One M9 však výrobce patrně donutily přehodnotit stanovisko a nakonec se vybavenější model podívá i na český trh. Jedná se o špičkově vybavený model s 5,2palcovým QuadHD displejem, moderním procesorem MediTek X10 Helio, 3 GB RAM či 20megapixelovým fotoaparátem, který je mimochodem duální, a opět tak bude možné pokročile přeostřovat snímky jako u HTC One (M8). Třešničkou na dortu mohou být stereo reproduktory, případně čtečka otisků prstů, která našla své místo pod displejem. Samozřejmostí je opravdu precizní zpracování hliníkového těla.

Oproti nedávným informacím se však změnila dostupnost i cena HTC One M9+ a bohužel v obou případech k horšímu. Původně jsme se s novinkou měli setkat již v srpnu, ale dorazí až v polovině září. Cena pak narostla o 500 Kč a pakliže budete mít zájem, připravte si závratných 23 490 Kč.

Fotogalerie

Porovnání s HTC One M9

Technické parametry HTC One M9+

Kompletní specifikace
Konstrukce151 × 72 × 9,6 mm, 168 g, konstrukce: klasická, odolnost: IPx3
DisplejSuper LCD 3, 5,2" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát20 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px
ChipsetMediatek 6795, CPU: 8×2,2 GHz, GPU: PowerVR G6200
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 840 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:51 hodin
Dostupnostzáří 2015,
Diskuze ke článku
Jirka
V HTC se asi zbláznili.
.
Soudruzi od HTC: za ty peníze si tento skvost strčte do (_!_)
;-)
Tom
V HTC asi trpí neznámou mozkovou chorobou.Naříkají,že jejich M9 nesplňuje jejich plánované prodeje a míní to změnit pluskem.Někde jsem četl,že plusko má být odpověď na S6,ovšem plusku chybí bezdrátové nabíjení.Cena má být v září 23.500,-,jenže S6 už teď slevnila všechny své S6 modely 3 až 4 tisíce.Takže v září to bude rozdíl přes šest tisíc.Takže nezbývá už nic jiného,než popřát HTC snít si dále svůj sen.
MM
HTC ocividne dela maximum, aby tento rok zkrachovalo ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze