HTC má vlastní rap song: utahuje si i z iPhonu a Samsungu

17

HTC, Peter Chou, iPhone a Samsung. Všechna tato témata se objevila v novém rapovém songu od rappera Doc G, který spolu s Davidem Brucem vytvořil HTC „hymnu“. Spíše než ovace ale výtvor sklízí kritiku.

HTC se rozhodlo vytvořit vlastní rapovou hymnu. Nemusíme se snažit nic maskovat a lze rovnou konstatovat, že se jedná o neortodoxní podání. V písničce se objevují zmínky o CEO společnosti Peteru Chouovi, iPhonu od Applu, Samsungu a v hlavní roli vystupuje telefon HTC One (M8), který ostatní produkty údajně převyšuje a jedná se o nejlepší telefon na světě. „Vaše Galaxy je přeceněné,“ je jedna ze sekcí písničky, která si jednoznačně utahuje z telefonů a tabletů Galaxy od Samsungu. Video je samozřejmě bráno trochu s nadhledem a rozhodně nereprezentuje společnost tak, jak by bylo za vhodné, ale občasné odlehčení není na škodu. Za zpracování a obsah videoklipu si však HTC vysloužilo spíše kritiku. Jak jej hodnotíte vy?

TIP: Specifikace chystaného HTC Desire A55: bude lepší než One (M9)?

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
baro rajt
Trápne ...
...
aspon je videt jake typy lidi HTC chce oslovovat.. Hodne stesti...
Vladimir Woloďka Petija
Vladimir Woloďka Petija
Htc su dobre telefony, ale tymto sposobom sa prezentovat nemaju.
lucas
HTC one m8 jako takový se mi moc líbí ( a osobně si myslím že se jedná o top toho co si dnes můžete koupit) ale toto je dost trapný :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze