HP údajně pracuje na levnější novince s Windows 10 Mobile

21

Společnost HP by měla v dohledné době představit další telefon s operačním systémem Windows 10 Mobile. Zatímco její aktuální model míří do nejvyšších pater, novinka by se měla zabydlet spíše ve střední třídě.

HP Elite x3
Současné HP Elite x3

HP není na poli operačního systému od Microsoftu žádným nováčkem. Aktuálně má ve své nabídce špičkový model Elite x3. Ani klesající podíl operačního systému Windows 10 Mobile HP neodradil a údajně připravuje další novinky se systémem od Microsoftu. Prozatím je však k dispozici málo informací. Spekulace však tvrdí, že bude nasazen procesor z řady Snapdragon 6XX. To již dává tušit, že půjde o níže postavený model střední či vyšší střední třídy.

TIP! Vyzkoušeli jsme obří Windows telefon od HP a absurdní inovaci

I přesto by však neměla chybět podpora režimu Continuum, čímž uživatelé snadno telefon připojí k monitoru a budou z něj mít takřka klasický počítač. Ve výbavě by se měly objevit také funkce Glance Screen či možnost odemknout telefon poklepáním na displej.

Zdroje: drwindows.de, gsmarena.com

Diskuze ke článku
cot1122
Bohužel to, že si MS dělá z HP svou novou Nokii má negativní dopad na kvalitu fotoaparátu. Jinak proč, ne?
chu
Jo ok, ALE aby to nedopadlo jak Acer, žádná podpora dvojího poklepáni a jiných vychytávek a nejdůležitější nemožnost upgrade widlí.
Blue Sun
Blue Sun
Pracovníci HP se nezeptali místních odborníků, co si o tom myslí... :-D :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze