Honor představuje nadstavbu MagicOS 7.0, prohloubí také spolupráci s Microsoftem

Honor představuje nadstavbu MagicOS 7.0, prohloubí také spolupráci s Microsoftem
Fotografie: Honor
  • MagicOS 7.0 bude oficiálně uveden ve 4. čtvrtletí tohoto roku
  • Službu Phone Link bude brzy podporovat také Honor 70

Honor na veletrhu IFA 2022 odhalil také MagicOS 7.0 – nadstavbu založenou na operačním sytému Android, která zajistí plynulé propojení mezi různými zařízeními s různými operačními systémy na systémové úrovni. S novým uživatelským rozhraním tak bude možné ovládat notebook, mobilní telefon nebo tablet Honor jen jednou klávesnicí nebo myší, všechny soubory a obrázky přesouvat mezi zařízeními rychle a jednoduše, stejně tak bude možné psát zprávy na mobilu nebo tabletu s využitím klávesnice notebooku. MagicOS 7.0 bude oficiálně uveden ve 4. čtvrtletí tohoto roku.

Honor MagicOS 7.0

Honor dále rozšiřuje partnerství se společností Microsoft a přináší službu Phone Link nově uživatelům po celém světě. Služba Phone Link, která byla dříve dostupná pouze uživatelům zařízení Honor v Číně, umožňuje propojit vybrané smartphony Honor s počítači se systémem Windows a využít nové funkce, včetně možnosti zobrazovat notifikace, uskutečňovat a přijímat hovory na počítači a používat mobilní aplikace v systému Windows. Prvním telefonem Honor, který globálně podporuje službu Phone Link, je Honor Magic4 Pro. Honor 70 bude Phone Link podporovat po aktualizaci OTA.

Honor MagicOS 7.0

Od října tohoto roku Honor vylepší také mobilní aplikaci Honor Health. Novinkou je vylepšené uživatelské rozhraní včetně fitness rad nebo doporučených tréninků na základě chování nebo osobních cílů uživatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze