GTA a Max Payne pro iOS a Android ve slevě

Otevřené město, volnost pohybu, auta, holky, gangy, drogy a alkohol - to jsou hlavní znaky série GTA od Rockstar Games. Do 30. července si můžete jejich hry koupit s výraznou slevou, tak pokud máte sérii rádi, tak neváhejte ani minutu.

Do 30. července si můžete koupit v akci hry od Rockstaru. Konkrétně to jsou Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: Chinatown Wars a Max Payne. Předpokládám, že sérii GTA všichni dobře znáte - město, auta, holky, volný pohyb a válka gangů. Zvládnete ovládnout město? Maxe také jistě znáte - proslavil se především dnes už legendárním bullet time režimem, který zpomalí čas a vy tak můžete s klidnou hlavou vystřílet bandu nepřátel. Max ale jistě klid v hlavě nemá.

Série GTA patří jednoznačně k nejúspěšnějším sériím a všichni netrpělivě vyhlížíme pátý díl, který vyjde ještě letos pro konzole. Mobilní verze se mohou pyšnit ohromným světem, velkou paletou postav, aut a obsahu vůbec, takže když si porovnáte cenu a výkon, tak vám tu jasně vychází, že GTA téměř nemá konkurenci. Nyní se navíc tyto hry dají koupit se slevou. Ale pozor, jen do 30. července! GTA 3 pořídíte za 2,69 €, stejně tak GTA: Vice City a Chinatown Wars. Max Payne vás bude stát 1,79 €. Skutečně ještě musíte nad koupí uvažovat? Jedinou překážkou by mohlo být trochu složitější ovládání.

Stáhnout Grand Theft Auto III

Google Play App Store

Stáhnout Grand Theft Auto: Vice City

Google Play App Store

Stáhnout Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Google Play App Store App Store (zdarma)

Stáhnout Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD

App Store (zdarma)

Stáhnout Max Payne Mobile

Google Play App Store

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze