Xiaomi Mi 6C o sobě dává znovu vědět: nové informace a obrázky

aktualizováno
Xiaomi Mi 6C o sobě dává znovu vědět: nové informace a obrázky
  • Xiaomi Mi 6C by mohlo vsadit na procesory Surge
  • Písmenko „c“ určuje, že se zařadí pod vlajkové Xiaomi Mi 6
  • Má přinést 5,1palcový Full HD displej a slušný výkon

Aktualizováno 2. 8. 2017

Po dlouhé době o sobě dává vědět Xiaomi Mi 6C a řekněme rovnou, že mnohem výrazněji. Spatřit můžeme například první rendery, které odhalují podobu a konstrukci. Výrobce má vsadit na zužující se boky. To znamená, že po bocích bude tloušťka například jen 2,5 milimetrů, ale na horní a spodní hraně může narůst až k 10 milimetrům. Displej má překrývat 2.5D krycí sklíčko a na těle telefonu není patrný 3,5mm jack.

Xiaomi Mi 6C

Změna oproti dřívějším informacím panuje také kolem procesoru. Namísto Snapdragonu 660 by výrobce mohl nasadit svůj vlastní procesor Surge S2, případě Surge X1. Hlavní fotoaparát bude zřejmě pouze jeden a půjde o model Sony IMX386 s optickou stabilizací obrazu.

Původní informace z 30. 5. 2017

Jak už název Mi 6c napovídá, telefon se zařadí vedle již známé Xiaomi Mi 6, avšak v některých parametrech bude novinka slabší.

Xiaomi Mi 6c

Nabídne 5,1palcový Full HD displej, osmijádrový procesor (zřejmě nový Snapdragon 660) s taktem 2,2 GHz, 64GB interní paměť a 6 GB RAM. Přední kamera má 4Mpx rozlišení (oproti 8 Mpx kameře v Xiaomi Mi 6) a primárnímu fotoaparátu zůstane 12 Mpx, není však jisté, jestli bude čočka duální.

Telefon poběží na operačním systému Android 7.1.1 Nougat s nadstavbou MIUI. Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: gfxbench.com, gsmarena.com, pocketnow.com, myfixguide.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Keby mal to čo väčšine Xiaomi chýba bol by to zaujímavý kúsok.
Mike
Ať už s těma krámama jdou někam. Jsem zvědavej jakej telefon zkopírují tentokrát.
Qwerty
Docela smutne cist pro kolik lidi jsou u sluchatek nejdulezitejsi funkce a kvalita zvuku je az na poslednim miste. Dulezitejsi ze se daji pohodlne nabijet, to je fakt duvod ke koupi:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze