Galaxy Watch4 jsou nevídaně zlevněné, můžete kombinovat tři slevy naráz

Galaxy Watch4 jsou nevídaně zlevněné, můžete kombinovat tři slevy naráz
Fotografie: Mobil Pohotovost

Samsung opět překvapuje a spouští velké slevy na Galaxy Watch4 a Watch4 Classic. Na svoji nejnovější generaci chytrých hodinek totiž nyní nabízí hned tři slevy naráz. Díky tomu je můžete aktuálně koupit až o 4 500 Kč výhodněji. Dodatečná sleva ale platí jen pár dní.

Tři slevy naráz na troje Galaxy Watch4

Absolutně nejvýhodnější jsou momentálně Galaxy Watch4 Classic 46mm, které Samsung dodatečně zlevnil o 1 500 Kč. Zároveň ale na hodinky nabízí další slevu 1 500 Kč přes slevový kód „SLEVA1500“ a ještě také bonus 1 500 Kč, který získáte při výměně starých hodinek za nové u Mobil Pohotovosti. V součtu tak ušetříte 4 500 Kč.

Samsung

Samsung ale dodatečně zlevnil také Galaxy Watch4. Menší 40mm model nabízí o 1 500 Kč levněji a větší 44mm model o 1 600 Kč levněji. A také zde platí, že získáte ještě další bonus 1 500 Kč, když vyměníte staré hodinky za nové.

Ceny hodinek po uplatnění všech slev:

Pokud chcete mít proces získání slev co možná nejjednodušší, je ideální objednat si hodinky skrze eshop mp.cz s vyzvednutím na některé ze 13 prodejen Mobil Pohotovost. Na pobočku pak už jen stačí přinést jakékoli zařízení k výkupu (chytré hodinky, telefon, tablet atd.) a vyškolený personál s vámi dokončí objednávku tak, aby cena byla co nejnižší.