Chystaný Samsung Galaxy Tab S7 Lite s podporou S-Pen má umět až 44W nabíjení

aktualizováno
Chystaný Samsung Galaxy Tab S7 Lite s podporou S-Pen má umět až 44W nabíjení
Fotografie: Evan Blass
  • Mezi příslušenstvím budou praktická pouzdra ve čtyřech barvách
  • Dostane se také na stereo reproduktory
  • Nebude chybět podpora 5G

Aktualizováno 7. 5. 2021

Server myfixguide.com přinesl informaci o tom, že chystaný Samsung Galaxy Tab S7 Lite bude podporovat teoreticky až 44W nabíjení. Bohužel jen tak si jej neužijete, neboť výrobce má údajně k tabletu přibalit pouze 15W nabíječku.

Původní informace z 5. 5. 2021

Samsung chystá přírůstek do řady Galaxy Tab, naznačují to informace od známého Evana Blasse, který zveřejnil tiskové rendery plánovaného Samsungu Galaxy Tab S7 Lite. Dozvěděli jsme, že půjde o zařízení podporující dotykové pero S-Pen. To pravděpodobně nebude mít své místo v tabletu, ale půjde o doplňkové příslušenství. Prostor pro pero však bude například v originálním pouzdře. To má být mimochodem k dispozici minimálně ve čtyřech barevných variantách.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Ačkoliv se bude jednat o dostupnější tablet, což naznačuje přídomek Lite, bude disponovat nejen podporou již zmíněného S-Penu, ale také 5G. Na těle můžeme vidět také USB-C a stereo reproduktory. Další výbava je však prozatím zastřena tajemstvím. S ohledem na kvalitu renderů však lze říci, že představení proběhne poměrně brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze